Tre tv-anbefalinger med PlanBørnefonden

Vil du vide mere om, hvorfor din støtte som sponsor hos PlanBørnefonden er så vigtig? Så er her tre tv-anbefalinger, hvor du kan blive klogere på, hvor din støtte gør gavn. 

DICKSON I HORISONT

3 tv-anbefalinger med PlanBørnefonden

Som en del af DR Horisont’s dækning af valget i Uganda i januar lavede Dickson fra Kampala optagelser og rapporterede om, hvilke farer unge, der bor i slummen udsættes for. Dickson har fået medie-undervisning gennem vores program “Communications for Development”, som er støttet af Danida. Gennem workshops lærer unge i Uganda, Etiopien, Kenya og Zimbabwe at filme og rapportere om problematikker og udfordringer i deres områder, så historier, der ellers ikke ville komme ud, bliver fortalt.

Du kan se Dickson i Horisont her (starter 11 minutter inde i programmet)
Dickson medvirker også i DR’s artikel om valget her. 

FARIDAH GØR INDTRYK I AFTENSHOWET

3 tv-anbefalinger med PlanBørnefonden 2

Pandemien presser kvinder og piger. Det fortalte Signe Holme, der er kommunikationschef her i PlanBønefonden om i Aftenshowet, hvor også Kronprinsesse Mary medvirkede. Kronprinsessen forklarede blandt andet, hvordan hun er blevet fascineret af Faridah, en ung mor fra Uganda, som med støtte fra PlanBørnefonden kæmper for at få lov at blive i skole. Faridah drømmer om at studere jura og blive menneskerettighedsforkæmper og hun talte med Kronprinsessen til PlanBørnefondens markering af Pigedagen i oktober.

Se indslaget 32 minutter inde i programmet her.

DANMARKS INDSAMLING SAMLER IND TIL BØRN UNDER COVID-19

3 tv-anbefalinger med PlanBørnefonden 1

COVID-19-krisen rammer børnene i verdens fattigste lande. Krisen betyder blandt andet, at børnene bliver fejlernærede, når deres forældre ikke kan tjene penge til mad. Sådan fortalte Anne Hoff, der er landedirektør i Plan International Mozambique i Aftenshowet i anledning af, at årets Danmarks Indsamling går til netop børn, der bliver ramt af COVID-19-krisen.

Se Anne Hoff 32 minutter inde i udsendelsen her. 

Stop Corona

Støt med en skoleuniform