Indien har brug for din hjælp

300.000 mennesker. Så mange daglige smittetilfælde oplever Indien lige nu. Med den seneste bølge af COVID-19-smitte er situationen i Indien nu alarmerende. Sundhedsvæsenet kæmper en hård kamp mod pandemiens nyeste mutationer, og hospitalerne er fyldte. Især landets fattigste familier er konstant i risiko for smitte, og de har samtidig de dårligste vilkår for at klare sig igennem et sygdomsforløb og de konsekvenser det medfølger.

Med din støtte iværksætter vi en fokuseret indsats i de 10 hårdest ramte stater i Indien. Vi uddeler mad til de syge og deres familier. Vi sørger for værnemidler til frontpersonalet og iværksætter store oplysningskampagner for at inddæmme smitten og opfordre til at tage imod vacciner. Med din støtte skaffer vi også flere iltapparater til især de små byer, og vi opstiller 20 midlertidige behandlingscentre til COVID-19-patienter.

Her er eksempler på, hvad pengene går til:

  • For ca. 250 kroner kan vi sikre mad og ernæring nok til én familie i 30 dage.
  • For ca. 85 kroner kan vi støtte én frontperson med beskyttelsesudstyr – f.eks. masker og handsker.
  • For ca. 830 kroner kan vi nå ud til og oplyse ca. 200 familier om COVID-19.
  • For ca. 4.700 kroner og derover kan vi købe forskellige typer iltmaskiner til sundhedscentre rundt om i landet. Vi vil gerne nå ud til 500 i alt.
  • For ca. 16.900 kroner kan vi pleje én COVID-19-patient i tre måneder på et midlertidigt COVID-19-center.

Selv den mindste donation kan gøre en stor forskel. Tak for din støtte!

CovidIndien
CovidIndien

Stop Corona

Støt med en skoleuniform