Din indsamling gør en forskel

Ønsker din skole at gøre en forskel for udsatte børn og unge i verden? Så kan I støtte et sponsorbarn eller samle ind til vores projekter med unge i Øst- og Vestafrika. 

At skabe lige muligheder for alle uanset køn er det femte af FN’s Verdensmål og et af vores fokusområder, og din skole kan være med til at gøre en forskel.

Lav din egen indsamling

Du kan lave din egen indsamling og støtte de mest udsatte børn og unge, så de får en god og tryg opvækst. Vi stiller gerne op til foredrag, interviews og events, der handler om vores arbejde. Du kan altid kontakte os, så hjælper vi med en indsamling på din skole.

Du kan oprette din indsamling via BetterNow eller FacebookHer kan du nemt følge med i, hvor tæt på du er på målet. Hvis din skole samler kontanter ind, kan donationen også overføres gennem MobilePay eller via bankoverførsel.

MobilePay: 41648

Bankoverførsel: reg. nr.: 2191 og kontonummer: 7556618172

Støt sponsorbørn og projekter på din ungdomsuddannelse

Har din skole lyst til at gøre en forskel og støtte sponsorbørn fra udsatte områder?

Nærum Gymnasium har styrket skoleområdet i Bondo i Kenya gennem seks år. Skolen støtter i alt 44 sponsorbørn fra Bondo og afholder hvert år en indsamlingsdag til fordel for sponsorbørnene og projekter i området.

Hvert år har skolen slået deres egen rekord og senest samlet 267.000 kr. ind. Læs om Nærum Gymnasiums indsats her. Skolen har blandt andet sørget for støtte til renovering af skoler, etablering af sundhedsklinikker og opbygningen af ny børnehave.

Nærum Gymnasiums seneste donation gik til etableringen af en bemandet sundhedsklinik på Nyakongo Secondary School i Bondo, så børnene nu har adgang til lægehjælp.

Vil din klasse støtte et sponsorbarn?

Har din klasse lyst til at støtte et sponsorbarn, kan I gøre ligesom børnene på Busses Skole. I stedet for at få gaver, bruger eleverne deres fødseldagspenge på at være sponsorer for Tisha og Sagor, en pige og en dreng i Bangladesh.

”Vi har så mange ting her i Danmark, og de har ikke særlig meget, så vi vil meget gerne gøre en stor forskel og hjælpe dem,” siger Kamille på 10 år.

Støt vores arbejde til Skolernes Motionsdag

Skolernes Motionsdag bruges af flere skoler til at samle ind til vores arbejde. I år samlede skolerne ind til COVID-19-indsatser i Zimbabwe, mens indsamlingerne sidste år gik til etableringen af en ny skole i Mali.

Vil du vide mere om, hvordan din skole kan gøre en forskel? Så kontakt os på 70 22 12 11. 

Stop Corona

Støt med en skoleuniform