Engagér dig – bliv ungdomsambassadør

Vil du bidrage til, at verden bliver et mere retfærdigt sted? Det kan være svært at vide, hvordan man kommer i gang. Her er syv tips til, hvordan du kan blive ungdomsambassadør for PlanBørnefonden.

1)  Lav din egen kampagne

En god kampagne kan ændre holdninger, handlinger og politik.

2) Book et gratis foredrag

Få indblik i PlanBørnefondens arbejde med børn og unge gennem et spændende foredrag.

3) Lav en indsamling på din skole

Ved at samle penge ind, kan du gøre en konkret forskel for unge i andre dele af verden.

4) Dyk ned i vores undervisningsmateriale

Overtal din lærer og klassekammerater til at blive klogere på Verdensmålene, og hvordan unge skaber forandring ude i verden.

5) Skriv et læserbrev

Få tips til, hvordan du skriver et læserbrev, der kan ændre holdninger.

6) Bliv interviewet af en journalist

Vil du nå længere ud med dine holdninger og budskaber, kan det være en god ide at tage kontakt til et medie og tale med en journalist.

7) Modtag indbydelser til events og workshops

Skriv dig op, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan gøre en forskel og skabe mere ligestilling ude i verden. Du inviteres også til events i forbindelse med FN’s Pigedag, workshops og andre arrangementer, som PlanBørnefonden afholder.

Videoen ovenfor er fra vores kampagne #GirlsGetEqual, der sætter fokus på Verdensmål 5: Ligestilling mellem kønnene. Læs mere her: www.girlsgetequal.dk. Videoen er støttet af Danida og produceret i samarbejde med Vida Media og Maria Kabar.

Hvis du har spørgsmål til at være ungdomsambassadør, eller vil du have feedback på dine ideer, kan du altid tage fat i Spnsor Communications Manager, Kirsten Brogaard: kirsten.brogaard@planbornefonden.dk / 29 76 03 35

Stop Corona

Støt med en skoleuniform