Fem måder du let kan markere Pigedagen

Søndag den 11. oktober er det FNs Internationale Pigedag. Det markere PlanBørnefonden i den kommende uge, og du kan også markere Pigedagen, hvis du vil støtte pigerne sammen med os.

Her er fem bud på, hvordan du nemt kan markere Pigedagen sammen med os.

H.K.H. Kronprinsessen og 14-årige Farzana fra Bangladesh markerede FNs Pigedag 2019, sammen med Anja Leighton, som modtog PlanBørnefondens Pigepris 2019 og formand for Pigeprisens jury, Stine Bosse. I år markerer H.K.H. Kronprinsessen Pigedagen sammen med unge fra Uganda, Etiopien og Nærum Gymnasium.

3. FØLG, LIKE, DEL


Hjælp med at sprede budskabet om, at det ikke er alle steder i verden, at piger og drenge har samme muligheder. Det kan du blandt andet gøre ved at følge vores sociale medier og like og dele noget af det materiale vi lægger op.

4. FORTÆL DINE VENNER OM PLANBØRNEFONDEN

Stop krisen 12

Som sponsor er du med til at støtte pigers rettigheder og skabe de samme muligheder for drenge og piger. Fortæl dine venner og familie om vores arbejde. Måske er Pigedagen en anledning til, at de også vil være sponsorer. Bliv sponsor her.

5. STØT PIGERNE OG GIV DEM EN FREMTID MED UDDANNELSE

Millioner af piger verden over går ikke i skole. I Burkina Faso hærger en voldsom humanitær krise, som tvinger familier til at flygte fra deres hjem. De mange børnefamilier er så fattige, at forældrene ikke ser anden udvej end at sætte pigerne i arbejde. Lige nu kan du hjælpe pigerne i Burkina Faso tilbage på skolebænken og på den måde støtte deres kamp ud af fattigdom.

  • SMS ‘pigedag’ til 1217 og støt med 150 kroner
  • MobilePay valgfrit beløb til 41 57 54

Du kan læse mere om indsamlingen her.

Stop Corona

Støt med en skoleuniform