Oplev fotoudstillingen Transformation 2019 i Københavns Nordhavn

PlanBørnefonden og virksomheden ArtOmonde slår dørene op til fotoudstillingen Transformation. Det sker d. 10.-12. maj i Københavns Nordhavn.

Gruopvækkende historier og betagende skønhed. Kontrasterne er iøjnefaldende i fotoudstillingen Transformation, der skildrer 13 kvindeskæbner fra slumområdet Kibera i Kenya.

Udstillingen er skabt af den internationalt anerkendte modefotograf Signe Vilstrup. Fra den 10.-12. maj kan udstillingen opleves i Københavns Nordhavn.

I løbet af de tre dage Transformation kan ses på Nordhavn i 2019, byder PlanBørnefonden og ArtOmonde på udstilling, livemusik og foredrag. Se mere om åbningstider og program her.

Transformation viser både skønhed og stærke skæbner

Transformation tager os ind i Kibera

Transformation tager os med til Kibera – et slumområde i Kenyas hovedstad Nairobi. Et sted, hvor vold og overgreb mod piger og kvinder er almindeligt.

Gennem modefotograf Signe Vilstrups linse og pigernes personlige historier, møder vi modige og stærke unge kvinder som Aisha, Fennie og Sarah, der har mærket volden på egen krop.

Nogle har rejst sig, mens andre stadig prøver.

Piger og unge kvinder bliver sjældent hørt

Piger og unge kvinder som Aisha, Fennie og Sarah får sjældent et talerør. Men der gemmer sig mere end elendighed bag de tretten portrætter.

Det er mennesker, der har håb, drømme og ambitioner, på trods af oplevelser, som nok havde fået de fleste af os til miste håbet.

Transformation kunne opleves første gang i april 2018 hos YUME i København, hvor H.K.H. Kronprinsessen og udviklingsminister Ulla Tørnæs deltog i ferniseringen. Siden har udstillingen kunne opleves flere steder rundt i landet.

Transformation kan ses den 10.-12. maj i Københavns Nordhavn, i Århusgade 126A. Se mere om åbningstider og program her.

Signe Villstrup

  • Er en af Danmarks mest anerkendte og succesfulde modefotografer med kunder som Vogue, Vanity Fair, ELLE, GQ, Glamour Italia og mange flere.
  • Hun har gennem de sidste fem år arbejdet frivilligt for PlanBørnefonden.
  • Hun er bosat i Mumbai, Indien.

ArtOmonde

  • ArtOmonde er en kunstapp til telefon og iPad, som giver brugeren mulighed for at finde og opleve kunst på en ny måde.
  • Med telefonen i hånden kan du se, hvilke kunstnere der er i nærheden af dig og afprøve dine favoritværker i dine egne stuer.
  • Iværksætter Mette Søeberg står bag virksomheden, som i 2017 blev nomineret til prisen Årets Mønsterbryder.
  • Transformation 2019 vil efter udstillingen kunne ses i appen.

Stop Corona

Støt med en skoleuniform