KOM TIL GRATIS ONLINE-EVENT PÅ KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG

På Kvindernes Internationale Kampdag inviterer PlanBørnefonden til et gratis onlinearrangement med fokus på kvindelige iværksættere og ligestilling.

Du kan deltage i arrangementet her.

I Kampalas slum kæmper kvinder hver dag for ligestilling og økonomisk uafhængighed ved at starte deres egne virksomheder. Når en kvinde lykkes som iværksætter bryder hun med generationers fattigdom, men uden uddannelse og støtte ender mange kvinder i prostitution.

Derfor støtter PlanBørnefonden kvinder i Kampala til at starte deres egen virksomhed og skabe bedre muligheder for dem selv, deres børn og hele lokalsamfundet.

Du kan være med til at støtte kvindernes kamp i Kampala, så flere kvinder kan starte deres egen forretning og skabe bedre muligheder for dem selv, deres børn og hele lokalsamfundet.

Online-event: Iværksætteri er vejen til ligestilling

KOM TIL GRATIS ONLINE-EVENT PÅ KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG 1

Den 8. marts kl. 12.15-13 sætter vi fokus på kvindeligt iværksætteri som en vej til ligestilling for verdens mest udsatte kvinder.

Direktør og sponsor stiller skarpt på iværksætteri og ligestilling

Til arrangementet kan du møde direktør i PlanBørnefonden, Dorthe Petersen og Precila Birungi, der selv er iværksætter og sponsor i PlanBørnefonden.

Dorthe Petersen tiltrådte som direktør i PlanBørnefonden i maj 2020. Hun sidder i en række bestyrelser og har tidligere blandt andet været direktør i Meyers Madhus.

Precila bor i Varde, men er oprindeligt fra Uganda og har familie i Kampala. Hun vil fortælle om, hvilke udfordringer kvinderne i Kampala har, hvordan hendes opvækst i Danmark har skabt helt andre muligheder for hende, og hvorfor hun synes, at det forpligter.

Deltag i arrangementet her.

Se Precila forklare, hvorfor hun er sponsor, og læs hendes historie her.

Stop Corona

Støt med en skoleuniform