Giv din mor miljøvenlige blomster på mors dag

Af Claus Randrup

Forkæl din mor på mors dag søndag den 8. maj med miljøvenlige, friske forårsblomster og støt samtidig PlanBørnefondens arbejde for udsatte piger og kvinder i Øst- og Vestafrika.

Leder du også efter den perfekte gave til din mor på mors dag?

I samarbejde med PlanBørnefonden har blomsterbutikken Flowering udviklet “Pigefonden-buketten”, en frisk forårsbuket i lyse farver. Når du køber den, støtter du samtidig PlanBørnefondens arbejde for verdens mest udsatte piger og kvinder.

For hver solgte buket støtter Flowering PlanBørnefondens arbejde med 25 kr. Pengene går ubeskåret til vores arbejde med udsatte piger i Øst- og Vestafrika. Her er piger og unge kvinder hver dag udsat for vold, overgreb og diskrimination.

En stor del af den globale blomsterproduktion foregår netop i Østafrika. Målet med Flowering har fra starten af været at sikre bedre forhold for alle, der er involveret i blomsterproduktionen.

“Hos Flowering arbejder vi hver dag for at gøre en forskel ved at bekæmpe spild, støtte og sikre bedre rettigheder for lokale blomsteravlere og fremme bæredygtighed i blomsterbranchen,” fortæller Johan Vang Wildt, COO & Co-Founder fra Flowering.

I år har virksomheden besluttet at gå skridtet videre ved at støtte op om konkrete projekter med fokus på social bæredygtighed.

Pigefonden-buketten findes i tre forskellige udgaver. Flowering leverer kun til Sjælland og Lolland-Falster.

Køb Pigefonden-buketten her

I videoen herunder kan du lære mere om samarbejdet mellem Flowering og PlanBørnefonden.

PlanBørnefonden x Flowering - Pigefonden bukettenPlanBørnefonden x Flowering – Pigefonden buketten

Vil du læse mere om, hvorfor PlanBørnefonden kæmper for pigerne?