Som sponsor får du nu rabat på bogen “Argumenter imod kvinder”

Af Cathrine Nørgaard

Kvindens livsopgave er moderskabet, og derudover er hun overflødig og savner logisk sans. Disse og mange flere påstande kan man finde i bogen ”Argumenter imod kvinder”. I samarbejde med forlaget Strandberg Publishing tilbyder vi nu sponsorer med et barn hos PlanBørnefonden at købe bogen med 25 procent rabat.

”Skal A, skønt hun er viis, fordi hun er kvinde, fordi hun går med skørt, fordømmes til at spinde. Skal B, som er en nar, en drukkenbolt, et får, straks mester være, just for han med bukser går.”

Bogen ”Argumenter imod kvinder” indledes med oventående citat af forfatter Ludvig Holberg som et forsvar for, at alle skal have lov at gøre det, de er bedst til, uanset køn. Et budskab, der passer perfekt ind i det arbejde, vi hver dag udfører over hele verden.

En vigtig bog, som på alle måder er læseværdig og inspirerende for nye generationer af mænd og kvinder. 

Normalpris på bogen er 249,95 kroner. Du kan købe den til 187,50 kroner + fragt. Brug koden PBF2022 ved checkout. Tilbuddet gælder til og med d. 20. september 2022.

Køb bogen her

Om bogen

“Argumenter imod kvinder” samler argumenter mod kvinders rettigheder i Danmark gennem 150 år. Argumenterne har sat dybe spor i den offentlige debat og er blevet ført af højtplacerede mænd fra Johan Ludvig Heiberg i 1850’erne til Morten Messerschmidt i 2015. Der er også eksempler på kvinder, som har argumenteret imod kvinders evner og rettigheder.

Dr.phil. Birgitte Possing, professor emerita i historie og antropologi, gennemgår og fortolker argumenterne, og hvordan deres mønstre og retorik har forandret sig gennem tiden. Citaterne er velresearchede og stammer fra artikler, breve og udtalelser fra politikere, embedsmænd, videnskabsmænd og kulturpersonligheder.

Køb bogen her

Ved eventuelle spørgsmål i forbindelse med køb af bogen er du velkommen til at kontakte Claudia Rebecca Juul, claudia@strandbergpublishing.dk

”Argumenter imod kvinder” er skrevet af professor i historie og antropologi, Birgitte Possing, der i 2020 modtog to af landets vigtigste litterære anerkendelser, Holbergmedaljen og Rosenkjærprisen