Tak for besøget

Af Olivia Laursen

Tusinde tak til alle de engagerede sponsorer, som mødte op til vores sponsor-eftermiddag d. 21. april. Vi er helt overvældede over den store tilslutning, og den fine feedback vi har fået fra jer.

”Det var rigtig dejligt at se, at børnene har det godt, og at min støtte gør en forskel.”

Sådan lød det fra en glad og rørt sponsor, som deltog i PlanBørnefondens sponsorevent for to uger siden. Her var mere end 350 sponsorer fra Sjælland samlet på Nørrebro i København, hvor vi bød på masser af information om PlanBørnefondens arbejde, kaffe og kage til eftermiddagens event.

CEO Dorthe Petersen bød velkommen og præsenterede aftenens program.  Det første indslag kom fra Gildas fra Benin, som i et live-interview fortalte hvordan sponsor-støtte til hans fætter i Benin var kommet hele familien og lokalsamfundet til gode. Eksempelvis fik Gildas mulighed for at gå i skole og få sig en uddannelse. Det har ført til hans nuværende stilling som forsker i Danmark.

Bagefter fortalte vores kollega Helene Egebjerg om, hvordan PlanBørnefondens vandprojekter, hjælper piger og unge kvinder i Togo.

”Jeg synes det var spændende at høre, hvordan PlanBørnefonden kommer omkring forbedringen for det enkelte område i form af vandforsyning, hygiejne, skole og sundhed” sagde en sponsor efterfølgende.

En stilhed faldt over salen, da vi afslutningsvis hørte om PlanBørnefondens arbejde med kvinder og børn på flugt fra Ukraine. Det var tydeligt at se, at flere af sponsorerne blev berørt, da de så billederne fra Moldova, hvor flygtninge strømmede ind over grænsen.

PlanBørnefonden planlægger at holde flere events i fremtiden, for sponsorer i hele Danmark.

Se et uddrag fra dagen:

PlanBørnefondens sponsoreventPlanBørnefondens sponsorevent