Millioner af mennesker sulter i den værste krise længe

Støt nu og gør en forskel i dag!

Hjælp nu!

People and culture

Drømmer du om en karriere i en af verdens største internationale NGO’er?

Når du arbejder hos PlanBørnefonden, bliver du en del af et engageret og professionelt hold, der hver dag fokuserer på at gøre en forskel for børn og unge i hele verden.

Du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor vores faglige og sociale forskelligheder samt tværgående samarbejder er helt centralt i vores arbejde. Du vil opleve et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er kort fra ord til handling. Vi er en social arbejdsplads, hvor vi løfter i flok, samtidig med at vi prioriterer en høj grad af fleksibilitet. Vi er ambassadører for hinandens resultater og sætter en ære i at kommunikere og fejre vores sejre internt i organisationen.

Et job hos os giver dig hele verden som arbejdsplads med muligheden for at gøre en forskel for børn og unge i verdens udsatte områder. PlanBørnefonden er en del af en global organisation, der arbejder i mere end 75 lande. I Danmark sidder vi omkring 100 medarbejdere på vores kontor i København.

Ledige stillinger i PlanBørnefonden

Uopfordrede ansøgninger

Du er velkommen til at sende din uopfordrede ansøgning til job@planbornefonden.dk. Vi gemmer dit CV i op til 6 måneder, hvorefter det slettes.

Karriere i PlanBørnefonden

Hos PlanBørnefonden er du med til at arbejde for en verden med lige muligheder for piger og drenge. Du bliver en del af et internationalt miljø, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med langsigtede udviklingsprogrammer, humanitær bistand og politik i mere end 75 lande verden over.

We are Plan InternationalWe are Plan International

Hos PlanBørnefonden har du mulighed for at gøre karriere i Plan International. En stor del af vores arbejde kræver også, at du kan rejse på projektbesøg til programlande i Afrika, Asien og Latinamerika. Derudover kan du blive en del af Plan Internationals Emergency Response Roster, som sætter medarbejdere til humanitære kriser rundt om i verden. Det kan du læse mere om her.

Hvem kan søge job i PlanBørnefonden

PlanBørnefonden har fokus på diversitet og opfordrer alle uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion og alder til at søge.

Er du mellem 16 og 25 år?

Og vil du gøre en forskel med PlanBørnefonden? Så læs mere om muligheden for at blive en del af vores ungepanel eller ungdomsambassadør her.