PlanBørnefonden på Folkemødet 2019

Når Folkemødet 2019 finder sted i Allinge på Bornholm fra den 13. til 16. juni, er PlanBørnefonden stærkt repræsenteret. Navne som Stine Bosse, Svend Brinkmann og Esben Bjerre er med i vores debatter, når vi bl.a. diskuterer Verdensmålene og pigers rettigheder.

Vi er vært for fire debatter på årets Folkemøde, hvor vi blandt andet skal se på, om der er grund til at være optimist, når det kommer til at nå FN’s 17 Verdensmål inden 2030, hvordan vi sikrer, at Verdensmålene gælder for alle, og hvordan vi hjælper piger og kvinder, der er ramt af krig og konflikt.

For at sætte de spørgsmål på dagsordenen, stiller vi med et stærkt hold af dygtige fagfolk og kendte debattører. Du kan blandt andet opleve vores bestyrelsesformand, Stine Bosse, diskutere bæredygtighed og Verdensmålene med psykologiprofessor Svend Brinkmann, ligesom hun er i spidsen for et dilemmaspil, hvor politikere diskuterer, mens publikum i teltet har ansvaret for at vælge den bedste løsning. Esben Bjerre er også med for at lave en live-udgave af den populære podcast “Optimisten”, hvor flere af dem, der har magten til at gøre en forskel kommer til at forklare, hvor optimistiske de tør være på Verdensmålenes vegne. Du kan se hele programmet her.

PlanBørnefondens fire debatter på Folkemødet 2019 er med blandt andre Esben Bjerre, Stine Bosse og Svend Brinkmann.

Hvis du kommer til Folkemødet som gæst, håber vi meget på at se dig til vores arrangementer. Har du ikke mulighed for at være på Bornholm under Folkemødet, kan du følge med på vores sociale medier – især på Twitter, hvor vi vil opdatere live fra vores debatter. Følger du os ikke allerede, kan du gøre det her.

Støt pigerne

Støt med en skoleuniform