plan-bornefonden
Støt pigerne Bliv sponsor

Skriv brev – hvis du er tidligere Plan sponsor

Du kan sagtens sende en hilsen til dit sponsorbarn. Du skal blot skrive en mail på engelsk eller på det officielle sprog i dit sponsorbarns land og sende den til post@planbornefonden.dk Hvis du skriver på dansk, bliver din hilsen oversat af en af vores frivillige. Herefter sørger vi for at sende din hilsen videre.

I mailen skal du også skrive dit navn, din e-mail, dit sponsor-nummer (SP), sponsorbarnets navn og nummer. Du kan vedhæfte op til to fotos i jpg format og maks. 5 MB.

Oversættelse, toldbehandling, registrering og udbringning betyder, at der kan gå op til fem-seks måneder, før du får et svar. Så hav venligst tålmodighed og kontakt os, hvis du mangler svar.

Hvis du vil sende en lille pakke

Du må gerne sende en lille pakke med posten til sit sponsorbarn. Pakken skal sendes via vores kontor i København, og du kan skrive en hilsen til barnet på engelsk eller på det officielle sprog i dit sponsorbarns land. Skriver du på dansk, bliver din hilsen oversat af en af vores frivillige.

Du kan for eksempel vedlægge fotos, tegninger, glansbilleder, blyanter, en lille malebog, små bøger eller et spil. Gaven skal blot kunne være i en A4 konvolut og må højst veje 150 gram.

Konvolutten sendes til PlanBørnefonden, Mimersgade 47, 4. 2200 København N. Husk at påføre et flagmærkat med dit sponsor-nummer, sponsorbarnets nummer og land.

NB Vi videresender ikke kontanter, værdifulde smykker, andre værdifulde genstande, væsker, legetøjspistoler, slik og tøj. Selvom det ser fint ud at pakke gaverne ind, er det bedst ikke at gøre det. Når gaven skal gennem de forskellige toldsystemer, bliver papiret alligevel taget af. I stedet sørger vi for at lægge gaverne i gennemsigtige, nedbrydelige plastposer.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan enten ringe til os på tlf. 70 22 12 11 man-tors kl. 9-16 eller fredag kl. 9-15, eller du kan sende os en mail på mail@planbornefonden.dk

STØT PIGERNE

50 Kr.