Sponsor

Som sponsor for et barn støtter du udviklingen i sponsorbarnets lokalområde og bidrager dermed til, at flere børn får en uddannelse, bedre sundhed og økonomisk sikkerhed – det giver langsigtet og bæredygtig udvikling.

HVAD KOSTER ET SPONSORAT?
Et sponsorat koster 250 kr. om måneden. Det svarer til ca. 6 kr. om dagen efter SKAT. Dit bidrag altså er fradragsberettiget – og vi indberetter til SKAT, så du automatisk får fradrag. Du kan betale via MobilePay eller Betalingsservice. Der er ingen binding, og sponsoratet kan til hver en tid frameldes.

HVORDAN BEKÆMPER I FATTIGDOM? 
Uddannelse er det stærkeste middel til at bryde ud af fattigdom. I de områder, hvor PlanBørnefonden har sponsorbørn, går lidt over 90 % af børnene i skole.

HVOR MEGET GÅR TIL ADMINISTRATION?
Vi bruger blot 3,9 % af midlerne til administration. Hvis du vil læse mere om vores regnskaber, er du velkommen til at læse i vores årsrapport.

HVOR MANGE ER SPONSORER?
I PlanBørnefonden har vi cirka 50.000 sponsorer, og uden dem – og nu også dig – var alle disse positive forandringer ikke mulige. Sammen ændrer vi fremtiden for nogle af verdens mest udsatte børn.

HAR DU ANDRE SPØRGSMÅL?
Har du spørgsmål omkring valg af dit sponsorbarn, specifikt land eller andet, så er du altid velkommen til at skrive til os på: mail@planbornefonden.dk eller ringe på telefon: 70221211.

 

Stop Corona

Støt med en skoleuniform