Stærke kvinder fejrer Pigedagen med koncert

PlanBørnefonden og HUN SOLO fejrer FN’s Internationale Pigedag med en stor koncert på Bremen Teater i København den 10. oktober.

På FN’s Internationale Pigedag den 11. oktober sætter PlanBørnefonden fokus på pigers ret til at gå i skole. Aftenen før varmer vi op med en stor koncert på Bremen Teater i København arrangeret i samarbejde med koncertformatet HUN SOLO, der præsenterer en række af tidens stærkeste, kvindelige kunstnere. Navne som den single-aktuelle Barbara Moleko, Moody og Nana Jacobi står for de danske bidrag, mens sydafrikanske Alice Phoebe Lou indleder sin verdensturné på Bremen denne aften. Desuden vil der være en suprise optræden fra en artist, som netop i denne tid har fået meget opmærksomhed fra det ganske land.

Udover de fem markante, kvindelige artister kigger tv- og radiovært Sara Frost også forbi og afslører et klip fra et nyt tv-program, hun har lavet i samarbejde med PlanBørnefonden.

Radio og tv-vært Sara Frost deltager i PlanBørnefondens fejring af Pigedagen.

Til arrangementet vil der desuden være rød løber med indbudte gæster. Koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.00.

Akkreditering
Pressen kan tilmelde sig og få oplyst gæsteliste ved at henvende sig til PlanBørnefondens pressechef, Allan Bjerreskov på allan.bjerreskov@planbornefonden.dk

Stærke, kvindelige kunstnere indtager scenen til koncertformatet HUN SOLO.

Støt pigerne

Støt med en skoleuniform