Support Walk med PlanBørnefonden

Tak for gåturen!

Den 6. september mødtes skuespiller Mathilde Norholt, influencer May Silja og PlanBørnefonden med 62 glade gængere til Support Walk på Amager Fælled.

På dagen samlede deltagere og deres netværk ind til PlanBørnefondens COVID-19-indsatser i det hårdt ramte Zimbabwe, hvor mange familier kæmper for overlevelse.

Tusind tak for støtten!

Support Walk med PlanBørnefonden 2    Support Walk med PlanBørnefonden    Support Walk med PlanBørnefonden 1

Hvis du har lyst til at støtte projektet i Zimbabwe, kan du donere via formularen herunder.

Støt familierne i Zimbabwe her:

Du kan også støtte ved at blive sponsor for et barn – for under 6 kr. om dagen

Som sponsor støtter du et barn og det lokalsamfund, som barnet er en del af. Du er med til at skabe lige muligheder for piger og drenge, sikre børns rettigheder og opbygge stærke, bæredygtige lokalsamfund for verdens mest udsatte børn.

Den 6. september kan du deltage i en Support Walk med blogger May Silja Holm, også kendt som @sydhavnsmor.dk, og skuespiller Mathilde Norholt, som begge er ambassadører for PlanBørnefonden. De samler ind til vores Covid-19-indsats i Kwekwe-distriktet i Zimbabwe.

 

Landet er hårdt ramt af Covid-19, og mange har mistet deres levebrød som følge af lockdown. Zimbabwe er i forvejen ramt af ekstrem høj arbejdsløshed, inflation og mangel på mad. Hvis Covid-19 kommer ud af kontrol, kan det have katastrofale konsekvenser.

Indsamlingen, du kan være med til at støtte, går til:

  • Økonomisk hjælp til særligt udsatte.
  • Sanitetspakker uddeles til husstande i fem landsbyområder i Zimbabwe.
  • Disse husstande instrueres desuden i, hvordan man undgår spredning af COVID-19.
  • Håndvaskstationer opstilles ved hyppigt besøgte steder.

Tag en ven under armen og mød os på Amager Fælled

Vi mødes på Islands Brygge metrostation fra kl. 9.30, hvor vi vil tage imod jer. Gåturen på 10 km. starter kl. 10.00 og foregår på Amager Fælled. Walken forventes at tage omkring 3 timer. Ved målet uddeles goodiebags med gaver fra blandt andet ZENZ Organic og LETZ SUSHI (doneret til dagen).

Det koster 75 kr. pr. person at gå med, og alle pengene går ubeskåret til indsamlingen. Ønsker du at tilmelde flere, skal du lave en tilmelding pr. person.

Stop Corona

Støt med en skoleuniform