Tegn en tegning og støt verdens mest udsatte børn

I forbindelse med World Kids Colouring Day den 6. maj donerer virksomheden STAEDTLER penge til Plan Internationals arbejde for hver tegning, de modtager fra børn i alderen 3 til 12 år. Konkurrencen kommer fejlernærede børn i Peru til gavn.

Kan en tegning ændre liv? Ja, det kan den, så længe du sender den ind til STAEDTLERs tegnekonkurrence!

Virksomheden, der er en af verdens førende producenter af skriveredskaber, har igen i år valgt at donere 1 Euro (ca. 7,45 danske kroner) til Plan Internationals arbejde for hver tegning, de modtager i perioden 7-14 maj. Årets tema for konkurrencen er ”På opdagelse i naturen” og opfordrer børn til at gå på opdagelse i haven, i skoven eller et andet sted, som kan inspirere til en tegning om naturen.

Sådan kan du deltage

Børn i alderen 3 til 12 år kan deltage på to forskellige måder:

  • I Fætter BR’s butikker kan man tegne en tegning eller indlevere tegninger, der allerede er tegnet (psst: de første 100 børn, der afleverer en tegning i hver butik, får en æske med farveblyanter fra STAEDTLER!).
  • Tegningen kan også uploades på STAEDTLER Nordics hjemmeside.

Alle deltagere i konkurrencen har desuden mulighed for at vinde gaveposer med farver fra STAEDTLER.

For mere information om projektet og registeringsformular til konkurrencen, tryk HER.

Støtter børn i Peru

Pengene fra tegnekonkurrencen donerer STAEDTLER til vores projekt ”Allin Mikuna – Sund ernæring til børn” i Peru. Rigtig mange børn lider af fejlernæring i Peru. Der er simpelthen ikke nok mad på grund af stadig mere alvorlige forandringer i klimaet. Landet oplever flere og flere tørkeperioder, der ødelægger udbytterne på markerne, ligesom det i andre perioder er mere koldt end normalt. Disse markante vejrfænomener er nye i Peru, og lokalbefolkningen ved derfor ikke, hvordan man skal håndtere det. Det går bl.a. ud over madproduktionen.

Projektet har til formål at forbedre ernæringen for små børn og desuden udvikle forretningsmodeller, der tager højde for klimaforandringerne. En del af indsatsen har også fokus på at styrke kvinders økonomiske situation i landet – og udbrede generel viden om ernæring, klimaforandringer og vigtigheden af, at alle får lige muligheder. Uanset køn.

Mange børn i den peruvianske provins Paucartambo er underernæret. Ofte ved deres forældre alt lidt om ernæring og sund kost, så Plan Internationals "Allin Mikuna" (Sund ernæring)-projekt har til formål at forbedre sundheden for børn i fire distrikter i provinsen.

Stop Corona

Støt med en skoleuniform