Har vi ringet til dig?

Er du blevet ringet op af os?

I PlanBørnefonden ringer vi løbende ud for at fortælle om vores arbejde for at give børn og unge en bedre fremtid i verdens mest skrøbelige og udsatte områder – og for at skabe opmærksomhed og støtte til vores arbejde. Her på siden kan du tjekke det nummer, der har ringet til dig og læse, hvorfor vi ringer.

Hvorfor ringer vi til dig?

Støtte fra private er af helt central betydning for PlanBørnefondens mulighed for at gøre en forskel for børnene.

Hvis du allerede støtter PlanBørnefonden, vil vi gerne have mulighed for at fortælle dig, hvordan din støtte gør en konkret forskel og høre, om du er tilfreds med dit bidrag som sponsor. Hvis du har spørgsmål, ros eller ris, vil vi også gerne høre det, da vi hele tiden arbejder på at blive bedre.

Hvis du ikke allerede støtter PlanBørnefonden, ringer vi enten for at fortælle dig om vores arbejde og høre dig, om du har lyst til at støtte det, som sponsor for et barn. Den støtte som du og andre som dig giver os, gør det muligt for os at have økonomisk sikkerhed om vores indsats for børnene. Det skaber økonomisk tryghed og stabilitet om vores arbejde.

Hvornår ringer vi?

Vi ringer til private inden for følgende tidsrum:

  • Alle hverdage mellem 8.00 – 21.00

Læs om de etiske retningslinjer vi overholder, når vi ringer

Har vi bedt om personlige oplysninger?

Hvis du ikke tidligere har støttet os og ønsker at gøre en konkret forskel for et barn, kan vi oprette dig som sponsor. I så fald vil vi bede om dine bankoplysninger, registrerings- og kontonumre og dit CPR-nummer. Bankerne skal bruge disse informationer for at være sikker på, at vi opretter aftalen for den rigtige person på den rigtige konto.

Vi opbevarer dine oplysninger sikkert, og hvis du er berettiget til skattefradrag, bruger vi dit CPR-nummer til at indberette dit bidrag til SKAT. Vi laver indberetningen for dig, du skal ikke foretage dig noget.

Kan du være sikker på, at det er PlanBørnefonden, der ringer?

Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at du kan have tillid til at det er os, der ringer. Derfor kan de se de numre vi ringer fra, så du ved, at det er os.

Lige nu ringer vi fra numrene:

32 22 12 98

Ring tilbage

Ønsker du at ringe til os, kan du gøre det på telefon 70 22 12 11.
Telefonerne er åbne alle hverdage kl. 10-15.

Du kan få skattefradrag

Hvis du støtter børnene som sponsor gennem PlanBørnefonden, kan du få skattefradrag for det. Du kan højst få fradrag for 17.700 kr. i 2023.

Hos PlanBørnefonden indberetter vi automatisk bidrag til SKAT for alle, der har oplyst CPR- eller CVR-nummer i forbindelse med en indbetaling. Du kan ikke selv oplyse SKAT om det, vi gør det for dig.

Har du støttet vores arbejde som sponsor, men ikke oplyst dit CPR- eller CVR-nummer i forbindelse med dit sponsorat, og ønsker, at vi indberetter dit bidrag til SKAT, kan du give dit navn samt CPR- eller CVR-nummer til os ved at kontakte os på telefon 70 22 12 11.

Du finder os på SKAT’s liste over godkendte foreninger under navnet PlanBørnefonden.

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at kontakte os i PlanBørnefonden.

Vi har telefon 70 22 12 11. Telefonerne er åbne alle hverdage kl. 10-15.

PlanBørnefonden

Mimersgade 47, 4.,
2200 København N

CVR nr: 20356731

Email: mail@planbornefonden.dk