Samarbejde med virksomheder

I ethvert samarbejde er tilrettelagt aktiviteter, som sikrer viden, faglighed, udvikling og branding til gavn for din virksomheds ESG/SDG-dagsordenen.

Vi er dybt taknemmelige for støtten fra en lang række danske virksomheder, der sikrer, at vi kan skabe en endnu større forskel for verdens mest udsatte børn og unge. Se nedenstående video med Mikkel Grene, direktør i Søstrene Grene, hvor han fortæller hvad samarbejdet betyder for dem.

Mikkel Grene fortæller om samarbejdet med PlanBørnefondenMikkel Grene fortæller om samarbejdet med PlanBørnefonden

Som virksomhedspartner hos PlanBørnefonden bidrager din virksomhed til at gøre en forskel for verdens mest udsatte børn og unge. Gennem partnerskaberne sætter vi fokus på:

Med din virksomheds støtte gennemfører PlanBørnefonden vigtige og langsigtede indsatser, som imødekommer FN’s Verdensmål.

Ikke alle virksomheder er ens, og derfor har din virksomhed naturligvis mulighed for at bidrage på flere forskellige måder – alene eller sammen med andre.

Måder, din virksomhed kan støtte på:

Uanset hvilken måde, din virksomhed støtter vores arbejde på, kan vi garantere, at et samarbejde er gensidigt og bidrager til stor værdi for både din virksomhed og PlanBørnefondens indsatser for verdens mest udsatte børn og unge.

PlanBørnefonden samarbejder med en lang række store, globale virksomheder samt små og mellemstore virksomheder, der vil gøre en forskel. I videoen herunder kan du se eksempler på, hvordan vi skaber resultater i samarbejde med virksomheder som Søstrene Grene, Grundfos, Zenz Organic og Mindshare:

PlanBørnefonden samarbejder med virksomhederPlanBørnefonden samarbejder med virksomheder

Skal din virksomhed også være partner med PlanBørnefonden?

Vi tager rigtig gerne en uforpligtende snak om, hvordan et værdifuldt og gensidigt partnerskab kan stykkes sammen, så det på én og samme tid skaber værdi for børn, unge og lokalsamfund i verdens mest udsatte lande samt for din virksomhed.

Tag fat i Head of partnerships, Gitte Haaning Høj på gitte.hoj@planbornefonden.dk eller på 51 76 27 20.

Eksempler på virksomheder, der støtter PlanBørnefonden