Samarbejde med virksomheder

I ethvert samarbejde er tilrettelagt aktiviteter, som sikrer viden, faglighed, udvikling og branding til gavn for din virksomheds ESG/SDG-dagsordenen.

Vi er dybt taknemmelige for støtten fra en lang række danske virksomheder, der sikrer, at vi kan skabe en endnu større forskel for verdens mest udsatte børn og unge. Se nedenstående video med Mikkel Grene, direktør i Søstrene Grene, hvor han fortæller hvad samarbejdet betyder for dem.

Mikkel Grene fortæller om samarbejdet med PlanBørnefondenMikkel Grene fortæller om samarbejdet med PlanBørnefonden

Som virksomhedspartner hos PlanBørnefonden bidrager din virksomhed til at gøre en forskel for verdens mest udsatte børn og unge. Gennem partnerskaberne sætter vi fokus på:

Med din virksomheds støtte gennemfører PlanBørnefonden vigtige og langsigtede indsatser, som imødekommer FN’s Verdensmål.

Ikke alle virksomheder er ens, og derfor har din virksomhed naturligvis mulighed for at bidrage på flere forskellige måder – alene eller sammen med andre.

Måder, din virksomhed kan støtte på:

Uanset hvilken måde, din virksomhed støtter vores arbejde på, kan vi garantere, at et samarbejde er gensidigt og bidrager til stor værdi for både din virksomhed og PlanBørnefondens indsatser for verdens mest udsatte børn og unge.

PlanBørnefonden samarbejder med en lang række store, globale virksomheder samt små og mellemstore virksomheder, der vil gøre en forskel. I videoen herunder kan du se eksempler på, hvordan vi skaber resultater i samarbejde med virksomheder som Søstrene Grene, Grundfos, Zenz Organic og Mindshare:

PlanBørnefonden samarbejder med virksomhederPlanBørnefonden samarbejder med virksomheder

Skal din virksomhed også være partner med PlanBørnefonden?

Vi tager rigtig gerne en uforpligtende snak om, hvordan et værdifuldt og gensidigt partnerskab kan stykkes sammen, så det på én og samme tid skaber værdi for børn, unge og lokalsamfund i verdens mest udsatte lande samt for din virksomhed.

Tag fat i Head of partnerships, Gitte Haaning Høj på gitte.hoj@planbornefonden.dk eller på 51 76 27 20.

JOE AND THE JUICE ER SPONSORER FOR OVER 300 BØRN

Da Joe & The Juice åbnede den første cafe i 2002, besluttede stifter, Kasper Basse, at virksomheden skulle bidrage positivt til samfundet ved at støtte børns uddannelse og udvikling. For hver cafe, som Joe & The Juice åbner, støttes et barn i Benin, Afrika.

Joe & the Juice er i dag til stede i mere end 200 byer med godt 320 cafeer. Det betyder, at virksomheden er sponsor for mere end 300 børn gennem sit globale juicenetværk.

Joe & the Juice har altid haft fokus på unge, uddannelse og deres udviklingsmuligheder med ambitionen om at gøre samfundet stærkere.

NATURE PLANET SIKRER SKOLEGANG

Nature Planet er en førende leverandør af gaveartikler til zoologiske haver, akvarier, museer og familieparker i hele Europa. Virksomheden har fokus på ansvarlighed og en stærk ambition om at gøre en positiv forskel for udsatte børn.

 

Derfor donerer Nature Planet hvert år fem procent af deres omsætning på Plan-bamser til udvalgte PlanBørnefonden projekter. Og det har de gjort siden 2009. Det er blevet til mange solgte bamser og 22 nye skoler samt to sundhedsklinikker i Indonesien og Nepal. En kæmpe indsats, der har ændret både hverdagen og fremtiden for mange tusinde udsatte børn og deres familier.

Nature Planet er i gang med at udvide deres distribution til USA og samtidigt har vi netop planlagt et nyt projekt i Nepal, der frem til 2025 skal opføre 10 nye jordskælvsikre skoler i Nepal.

Læs mere om projekterne her

Eksempler på virksomheder, der støtter PlanBørnefonden