Bliv sponsor

Som sponsor hos PlanBørnefonden er du med til at støtte børn og unge i verdens mest udsatte områder. Du bliver tilknyttet et bestemt sponsorbarn, og dit bidrag kommer alle i barnets lokalområde til gode. Du kan let følge med i de resultater, som du er med til at skabe og have kontakt med barnet og familien gennem breve og billeder. Dit bidrag vil være med til at sikre at flere børn får en bedre fremtid, uden vold og overgreb, og med mulighed for at gå i skole – uanset køn.

Sponsor alene
Som sponsor støtter du udviklingen i sponsorbarnets lokalområde. I l...
Som sponsor støtter du udviklingen i sponsorbarnets lokalområde. I løbet af de første 3 måneder vil du modtage et brev fra dit sponsorbarn. Derudover modtager du hvert år nye billeder og information om sponsorbarnet, familien og udviklingen i området, så du kan følge de resultater, som du er med til at skabe. Du kan nemt og hurtigt holde dig orienteret på ”Mit PlanBørnefonden” hvor alt omkring dit barn vil ligge. Du har mulighed for at skrive med sponsorbarnet og evt. besøge området, hvor barnet og familien bor.
Give et sponsorat i gave
Et sponsorat er en af de gaver, som giver mening. Både for sponsorbar...
Et sponsorat er en af de gaver, som giver mening. Både for sponsorbarn, familie og lokalområde og for den, som du giver gaven til. Når du tilmelder dig som gavesponsor, skal du angive hvem, der skal være gavemodtager. Det er gavemodtager, som vil modtage information og opdateringer fra PlanBørnefonden i fremtiden. Herefter skal du indtaste dine egne oplysninger. Så snart du har tilmeldt dig et gavesponsorat, modtager du en kvitteringsmail med et link til gavebevis, som du kan printe og give videre. Når vi har oprettet dit sponsorat, sender vi en velkomstpakke afsted til dig med billeder af sponsorbarnet og information om familien og området sponsorbarnet bor i, så du kan give den videre til gavemodtager. Når du giver et gavesponsorat, er det dig, som fast betaler sponsoratet på 250 kr. om måneden før skat.
Dele et sponsorat
Vær sammen om at gøre en forskel for et sponsorbarn og hele barnets ...
Vær sammen om at gøre en forskel for et sponsorbarn og hele barnets familie og lokalområde. Når I har tilmeldt jer, sender vi to velkomstmapper med oplysninger og billeder af sponsorbarnet til den primære kontaktperson på sponsoratet. Det vil også være den primære sponsor, som betaler de månedlige bidrag til os. Den primære kontaktperson modtager hvert år nye billeder og opdateringer om sponsorbarnet, familien og resultatet af de projekter, som vi har i området.
Sponsor som familie
At have et sponsorbarn giver et unikt indblik i, hvordan andre børn i...
At have et sponsorbarn giver et unikt indblik i, hvordan andre børn i verden bor og lever. Alle børn har ret til en tryg og sikker barndom. Det synes vi er et vigtigt budskab at give videre til vores egne børn. Med et familiesponsorat får I mulighed for at tale om de projekter, som PlanBørnefonden iværksætter i sponsorbarnets område, til gavn for hele lokalsamfundet. Men I får også årligt billeder og opdateringer vedrørende sponsorbarnet og kan holde kontakten ved at sende breve eller små gaver afsted.
Sponsor som virksomhed
Vis dine ansatte og omverdenen, at din virksomhed tager ansvar og stø...
Vis dine ansatte og omverdenen, at din virksomhed tager ansvar og støtter verdens mest udsatte børn. Det er dejligt at have noget at være fælles om. I vil årligt kunne se nye billeder af sponsorbarnet/børnene og information om de resultater, som vi sammen er med til at skabe i nogle af verdens mest skrøbelige områder. Hvis I vil støtte flere sponsorbørn eller have et skræddersyet partnerskab, kan I kontakte Head of Fundraising & Partnerships, Gitte Høj på telefon 51 76 27 20 eller mail: gitte.hoj@planbornefonden.dk

 

Bliv sponsor

Stop Corona

Støt med en skoleuniform