skolebørn med mundbind

Hver eneste dag vågner mange af verdens mest udsatte børn til et liv, hvor deres rettigheder ikke bliver overholdt. Som sponsor hos PlanBørnefonden går din støtte til mere skolegang, bedre sundhed og mere ligestilling mellem kønnene. Det giver langsigtede og bæredygtige resultater.

Sponsor
Som sponsor støtter du udviklingen i sponsorbarnets lokalområde og b...
Som sponsor støtter du udviklingen i sponsorbarnets lokalområde og bidrager dermed til, at flere børn får en uddannelse, bedre sundhed og økonomisk sikkerhed – det giver langsigtet og bæredygtig udvikling. PlanBørnefonden sender dig årlige opdateringer om dit sponsorbarn og dets familie samt de dokumenterede resultater, dit sponsorat skaber. På den måde får du en tæt relation til dit sponsorbarn, og du har desuden mulighed for at skrive breve eller besøge sponsorbarnet.

Det gjorde Kirsten Petersen, som er sponsor for 12-årige Hermine fra Benin i Afrika. Da Kirsten mødte Hermine i skolegården, tømte Hermine en spand vand foran Kirstens fødder. ”Det var virkelig rørende,” siger Kirsten. Læs om hendes uforglemmelige rejse.

Delesponsor
Tag din ven, veninde eller kæreste under armen og få et sponsorbarn ...
Tag din ven, veninde eller kæreste under armen og få et sponsorbarn sammen. I deler udgiften, men er sammen om at gøre en stor forskel for både jeres sponsorbarn og mange andre børn i lokalområdet. Jeres sponsorat støtter nemlig udviklingen i lokalområdet og bidrager bl.a. til, at flere børn får en uddannelse.

I kan sammen få en tæt relation til jeres sponsorbarn ved at få årlige opdateringer og skrive breve - og I kan også rejse hen og besøge sponsorbarnet og dets familie for at opleve, hvilken forskel I er med til at udrette helt tæt på. PlanBørnefonden vil gerne hjælpe jer med besøget.

Parret Sine og Morten har besøgt deres 5-årige sponsorbarn, Nancy Victoria, i Den Dominikanske Republik. Sine sagde sådan her om mødet med Nancy Victoria og hendes familie: ”De sprang i armene på os. Allerede fra det øjeblik var vi solgt.” Læs om deres uforglemmelige rejse.

Familiesponsor
Vis dine børn verden med et familiesponsorat. I får årlige billeder...
Vis dine børn verden med et familiesponsorat. I får årlige billeder af jeres sponsorbarn til f.eks. at hænge på køleskabet samt informationer om de forandringer, jeres støtte skaber i lokalområdet. På den måde kan I på en nem og sjov måde tale om, hvordan andre børn ude i verden bor og lever, og hvilke ligheder og forskelle der er.

I Charlottenlund bor PlanBørnefondens yngste sponsorer. Zoe på otte og hendes lillebror, Maximillian, på seks. Zoe kigger på et billede af deres ene sponsorbarn Kodjo og fortæller: ”Jeg tror, han bor i et bambushus ved siden af en lille sø, hvor han henter vand.” Læs mere her, og få et indblik i en familie, som har budt verden indenfor via sponsorbørnene.

Virksomhedssponsor
Som virksomhedssponsor tager din virksomhed ansvar for at støtte verd...
Som virksomhedssponsor tager din virksomhed ansvar for at støtte verdens mest udsatte børn. I modtager løbende billeder og rapporter med den dokumenterede udvikling, som jeres sponsorat skaber i sponsorbarnets lokalområde, f.eks. bliver lokale organisationer styrket. Samtidig støtter I kampen for ligestilling mellem kønnene – det er vigtigt, fordi piger er den gruppe i verden, som er mest udsat for diskrimination alene på grund af deres køn.

Hvis I vil støtte flere sponsorbørn eller have et skræddersyet partnerskab, kan I kontakte Head of Fundraising & Partnerships, Gitte Haaning Høj, på telefon 51 76 27 20 eller mail: gitte.hoj@planbornefonden.dk

Det digitale bureau, Frankly, er sponsor for 11 sponsorbørn hos PlanBørnefonden. ”Især i år føles det godt at gøre noget for andre, når man som os har været forskånet for den globale krise,” forklarer partner og CCO, Klavs Valskov.
Sponsorbørnene kommer til at hænge på en væg i virksomheden. ”At vi bidrager til, at 11 unge mennesker får mad på bordet, tøj på kroppen og skolegang, det varmer i en kold tid,” siger Klavs Valskov.

Ønsker du at give et sponsorat i gave – klik her

skolebørn med mundbind

Stop Corona

Støt med en skoleuniform