skolebørn med mundbind

Alle børn har ret til en tryg barndom. Alligevel oplever millioner af børn, at deres rettigheder ikke respekteres.
Vi har en plan, der sikrer, at verdens mest udsatte børn får en tryg barndom og en bedre fremtid. Men planen virker ikke uden dig.
Som sponsor hos PlanBørnefonden støtter du vores arbejde for, at verdens mest udsatte børn vokser op sunde og raske, uden vold og overgreb, og at de får lov til at gå i skole og skabe sig en bedre fremtid. Dine sponsorbidrag går til projekter, som gavner hele lokalsamfundet, og skaber langsigtet og bæredygtig udvikling.

Sponsor
Som sponsor støtter du udviklingen i sponsorbarnets lokalområde og b...
Som sponsor støtter du udviklingen i sponsorbarnets lokalområde og bidrager dermed til, at flere børn får en uddannelse, bedre sundhed og økonomisk sikkerhed – det giver langsigtet og bæredygtig udvikling. Vi sender dig årligt opdateringer om sponsorbarnet og familien og udviklingen i området, så du nemt kan følge de resultater, du er med til at skabe. Du har også mulighed for at skrive med sponsorbarnet og besøge området, hvor familien bor.

”Det føles rart at gøre noget, som rækker ud over mit eget lille liv,” siger skuespiller Sofie Gråbøl, som er en af de sponsorer, som hver måned bidrager til vores arbejde for verdens mest udsatte børn. Læs mere her

Delesponsor
Del glæden ved at give med din ven, veninde eller kæreste. I deler u...
Del glæden ved at give med din ven, veninde eller kæreste. I deler udgiften, og er sammen om at gøre en forskel for sponsorbarnet og alle andre børn i det lokalområde, I støtter. Når I har tilmeldt jer, sender vi to eksemplarer af vores velkomstmappe med oplysninger og billeder af det barn, I er sponsorer for. Vi sender jer årligt opdateringer om sponsorbarnet og familien og udviklingen i området, så I nemt kan følge de resultater, I er med til at skabe.

”Vi er jo ikke så gamle og har ikke så mange penge, så vi havde ikke rigtig råd til at være at være sponsorer alle tre. Derfor synes vi, det kunne være en god ide at blive delesponsor,” fortæller Liv, der ligesom sine veninder Lykke og Emily er bare 15 år. Da veninderne opdagede, hvor stor forskel der er på deres eget teenageliv i Danmark og et pigeliv i Mali, besluttede de at blive delesponsorer for 5-årige Aissata i Mali. ”Vores ungdom er jo lige startet, så det ligger så fjernt for os at blive gift og få børn,” siger Liv. Læs om veninderne her.

Familiesponsor
Vis dine børn verden med et familiesponsorat. I får årligt billeder...
Vis dine børn verden med et familiesponsorat. I får årligt billeder af sponsorbarnet til f.eks. at hænge på køleskabet samt informationer om de forandringer, jeres støtte skaber i lokalområdet. På den måde kan I på en nem og sjov måde tale om, hvordan andre børn i verden bor og lever, og hvilke ligheder og forskelle der er.

”Det var en måde at synliggøre over for vores børn, hvad vi støttede op omkring. For os var det meget mere visuelt, og det var meget nemt at beskrive for drengene,” siger Jens Porsmose, der gennem 25 år, har været sponsor for to drenge i Burkina Faso sammen med sin familie. Læs om familiens oplevelser som sponsorer her.

Virksomhedssponsor
Som virksomhedssponsor tager din virksomhed ansvar for at støtte verd...
Som virksomhedssponsor tager din virksomhed ansvar for at støtte verdens mest udsatte børn. I modtager løbende billeder og rapporter med den dokumenterede udvikling, som jeres sponsorat skaber i sponsorbarnets lokalområde, f.eks. bliver lokale organisationer styrket. Samtidig støtter I kampen for ligestilling mellem kønnene – det er vigtigt, fordi piger er den gruppe i verden, som er mest udsat for diskrimination alene på grund af deres køn.

Hvis I vil støtte flere sponsorbørn eller have et skræddersyet partnerskab, kan I kontakte Head of Fundraising & Partnerships, Gitte Haaning Høj, på telefon 51 76 27 20 eller mail: gitte.hoj@planbornefonden.dk

Det digitale bureau, Frankly, er sponsor for 11 sponsorbørn hos PlanBørnefonden. ”Især i år føles det godt at gøre noget for andre, når man som os har været forskånet for den globale krise,” forklarer partner og CCO, Klavs Valskov.
Sponsorbørnene kommer til at hænge på en væg i virksomheden. ”At vi bidrager til, at 11 unge mennesker får mad på bordet, tøj på kroppen og skolegang, det varmer i en kold tid,” siger Klavs Valskov.

Ønsker du at give et sponsorat i gave – klik her

skolebørn med mundbind

Stop Corona

Støt med en skoleuniform