Bliv Pigestøtte

Forestil dig en verden…

Hvor piger og drenge er lige. Hvor piger ikke bliver omskåret, giftet bort og gravide, mens de stadig er børn. Forestil dig, at alle piger får lov til at gå i skole.

Den verden kan du som Pigestøtte være med til at kæmpe for.

Som Pigestøtte er du med til at give muligheder til tusindvis af piger og unge kvinder i verdens fattigste lande. Din støtte betyder blandt andet, at piger kan komme i skole, få uddannelse og skabe deres egen forretning, så de kan bestemme over deres eget liv.

Udfyld formularen, og støt os i kampen for pigers rettigheder

Det går din månedlige støtte til …

Som Pigestøtte bidrager du til at skabe en verden med mere ligestilling. Helt konkret sker det gennem uddannelse af piger og unge kvinder, støtte til piger, der er blevet mødre i en alt for tidlig alder, oplysning i lokalsamfundet om piger og kvinders rettigheder, oplysning til lokalsamfundet, lederne, pigerne og familierne om konsekvenserne ved at omskære piger og forebyggelse af vold og overgreb.

Et eksempel er i Benin, hvor 28.000 piger og unge kvinder i alderen 14-24 år fået gavn af Pigestøtternes månedlige bidrag fra sommeren 2022. Det sker f.eks. ved:

Som Pigestøtte bidrager du til at skabe en verden med mere ligestilling.

Bliv Pigestøtte i dagBliv Pigestøtte i dag

Hvorfor er ligestilling vigtigt?

Når kvinder får uddannelse, får arbejde og får mulighed for at forsørge sig selv, så bliver verden rigere og mere fredelig og færre mennesker sulter. Verden bliver et bedre sted.

Vi bliver ofte spurgt, hvorfor vi især kæmper for pigerne. Til det er svaret enkelt: En ver­den, hvor alle er ligestillede, er en bedre verden for alle.

Det får du som Pigestøtte

Som månedlige støtter af Pigefonden modtager du løbende historier fra de områder, hvor vi arbejder, om pigers rettigheder og om status på ligestilling – både herhjemme og ude i verden. Du modtager desuden løbende resultater fra de områder, du er med til at støtte, og så vil du blive inviteret med til events og talks.

Find mange flere resultater i Pigemagasinet

Ud over at være støttet af danskerne, får Pigefonden stor opbakning fra skoler, virksomheder, fonde og institutionelle donorer som Danida og EU. På den måde kan vi skabe endnu flere resultater for piger og kvinder.