Kæmp for ligestilling. Støt Pigefonden

Forestil dig en verden, hvor piger og drenge er lige. Hvor piger ikke bliver omskåret, giftet bort og gravide, mens de stadig er børn. Forestil dig, at alle piger får lov til at gå i skole. Den verden kan du som Pigestøtte være med til at tage første skridt hen imod.

Du støtter med 99 kroner om måneden som Pigestøtte

Bliv Pigestøtte og kæmp for pigers rettigheder sammen med os. Din støtte betyder blandt andet, at flere piger kan få uddannelse og et job, så de kan forsørge sig selv.

Det går din månedlige støtte til …

Som Pigestøtte bidrager du til at skabe en verden med mere ligestilling. Fra 2022 går din støtte blandt andet til piger og kvinder i Øst- og Vestafrika:

Forestil dig en verden...Forestil dig en verden…

Hvorfor er ligestilling vigtigt?

Når kvinder får uddannelse, får arbejde og får mulighed for at forsørge sig selv, så bliver verden rigere og mere fredelig og færre mennesker sulter. Verden bliver et bedre sted.

Vi bliver ofte spurgt, hvorfor vi især kæmper for pigerne. Til det er svaret enkelt: En ver­den, hvor alle er ligestillede, er en bedre verden for alle.

Det får du som Pigestøtte

Som månedlige støtter af Pigefonden modtager du løbende historier fra de områder, hvor vi arbejder, om pigers rettigheder og om status på ligestilling – både herhjemme og ude i verden. Du vil også blive inviteret til events og talks. En gang om året får du desuden tilsendt nye resultater, du har været med til at skabe det seneste år.

Find mange flere resultater i Pigemagasinet

Ud over at være støttet af danskerne, får Pigefonden stor opbakning fra skoler, virksomheder, fonde og institutionelle donorer som Danida og EU. På den måde kan vi skabe endnu flere resultater for piger og kvinder.