Millioner sulter lige nu. Giv nødhjælp

AKUT: Millioner af mennesker sulter i den værste krise længe

811 millioner mennesker kæmper lige nu for at blive mætte, og 45 millioner mennesker er i risiko for at sulte ihjel. Lige så mange børn er i risko for at blive fejl- og underernæret, hvilket kan få store konsekvenser for deres fremtid. Vi arbejder i mange af de lande, der lige nu er hårdest ramt af den værste fødevarekrise i mange år.

Nogle af de hårdest ramte områder er Afrikas Horn og Vestafrika. Etiopien, Kenya og Somalia oplever lige nu historisk tørke, og over hele verden kæmper lande med klimaforandringer og konsekvenserne af Ukraine-krisen samt stigende fødevarepriser.

Når du støtter os kan vi uddele kontanter, så familier kan købe mad. Derudover uddeler vi mad i de hårdest ramte områder og i skolerne. Vi undersøger og behandler desuden børn for under- og fejlernæring.

Sådan kan du støtte:

Giv en donation

Du skal vælge “beløb” og “betalingsmetode”.

Bemærk venligst: Dit bidrag bliver brugt hvor behovet er størst lige nu. Enhver donation, der overstiger, hvad der er nødvendigt for at støtte denne nødsituation, vil blive sendt til andre områder med de største humanitære behov, så vi kan hjælpe flere børn, der står over for globale kriser og konflikter. Tusind tak for din støtte.

Hvad gør vi for at hjælpe

I videoen kan du høre mere om krisen og lære, hvad vi gør for at hjælpe.

Hvorfor sulter hvert niende menneske i verden?Hvorfor sulter hvert niende menneske i verden?

Vi er til stede i verdens mest skrøbelige samfund og har været det igennem mange år, og derfor er vi de første til at rykke ud med livreddende nødhjælp i de lande, vi allerede arbejder i, hvis der opstår konflikt, krig, hungersnød eller en naturkatastrofe på grund af eksempelvis klimaforandringer.

Herunder kan du læse mere om andre af de akutte indsatser, du kan støtte lige nu.


Ukraine: Ukraines børn har akut brug for din hjælp

Vi er til stede i Ukraine gennem vores samarbejdspartnere, og så er vi selv til stede i Rumænien, Moldova og Polen for at hjælpe børn og deres familier på flugt og bearbejde de voldsomme oplevelser, som konflikten allerede har forårsaget. Oplevelser som at vågne op til lyden af bomber udenfor vinduet, at se ens hjemland blive destrueret eller forlade sit barndomshjem uden at vide, om man nogensinde vender tilbage. Derudover uddeler vi, gennem vores partnere, kontanter til mad, medicin, bleer og andre fornødenheder. 

Læs mere om vores arbejde i og omkring Ukraine

Sådan kan du støtte:

Nødhjælp til Ukraine

Du skal vælge “beløb” og “betalingsmetode”.

Støt os i kampen mod COVID-19

Dit bidrag støtter vores indsatser for at forebygge smittespredningen i verdens mest udsatte områder.

Læs mere om, hvordan du støtter os i kampen mod COVID-19