Skriv til dit sponsorbarn

Som sponsor får du en unik mulighed for at få et lille indblik i de omgivelser og den familie, som dit sponsorbarn er en del af.

Vi ved, at det er til stor glæde for både sponsorer og sponsorbørn at få kontakt gennem brevskrivning, så det glæder os, når sponsorer vil holde kontakt til sponsorbørnene.

Tre gode råd til brevskrivning

Sådan sender du en digital hilsen

Du kan sende en hilsen via den digitale platform, MitPlan. Her er det også muligt at sende en lille gave til sponsorbarnet og familien. Hvis du ikke allerede har oprettet en bruger på MitPlan, kan du gøre det via knappen øverst til højre her på hjemmesiden. Log på med den e-mailadresse, som du har registreret hos os.

Du kan også sende en hilsen til post@planbornefonden.dk. Husk at skrive dit sponsornummer i emnefeltet. Du er velkommen til at vedhæfte op til tre billeder eller scannede tegninger.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål i forbindelse med oprettelse af profil på MitPlan. Vi sidder klar til at besvare dit opkald alle hverdage 10-15 på telefon 70 22 12 11.

Kan jeg sende en lille gave?

Ja, du må meget gerne sende en lille ting til dit sponsorbarn. Den bedste måde at gøre det på er via MitPlan.

Breve og børnebeskyttelse

En af PlanBørnefondens vigtigste opgaver er at beskytte børn og unge. Derfor har vi en klar politik om børnebeskyttelse, som blandt andet betyder, at vi screener breve fra sponsorerne, før vi sender dem videre til børnene. 

Læs vores børnebeskyttelsespolitik

ChildFund International

Hvis du har et sponsorbarn igennem vores samarbejdspartner ChildFund International, skal du sende brevet direkte til deres kontor i det land, hvor sponsorbarnet bor. Har du ikke adressen, så kontakt os på mail@planbornefonden.dk eller 70 22 12 11 alle hverdage 10-15.