Skriv til dit sponsorbarn

Vi ved, at det er til stor glæde for både sponsorer og sponsorbørn at få kontakt gennem brevskrivning, så det glæder os, når sponsorer vil holde kontakt til sponsorbørnene.

Sådan sender du en digital hilsen

Du kan sende en hilsen via den digitale platform, MitPlan. Her er det også muligt at sende en lille gave til sponsorbarnet og familien.

Du kan også sende en hilsen til post@planbornefonden.dk. Husk at skrive dit sponsornummer i emnefeltet. Du er velkommen til at vedhæfte op til tre billeder eller scannede tegninger.

Sådan sender du et fysisk brev

Hvis du ikke har mulighed for at sende en hilsen digitalt, kan du sende et fysisk brev via vores kontor Mimersgade 47, 4. sal, 2200 København N. Husk at skrive dit sponsornummer, sponsorbarnets nummer og land på brevet. Du er velkommen til at vedlægge billeder og tegninger eller en lille gave som f.eks. farveblyanter, tegnehæfte eller lignende. Dit brev må veje op til 150 gram og skal kunne være i en foret A4-kuvert, blandt andet af hensyn til fragt og toldbehandling.

Breve og børnebeskyttelse

En af PlanBørnefondens vigtigste opgaver er at beskytte børn og unge. Derfor har vi en klar politik om børnebeskyttelse, som blandt andet betyder, at vi screener breve fra sponsorerne, før vi sender dem videre til børnene. 

Læs vores børnebeskyttelsespolitik

ChildFund International

Hvis du har et sponsorbarn igennem vores samarbejdspartner ChildFund International, skal du sende brevet direkte til deres kontor i det land, hvor sponsorbarnet bor. Har du ikke adressen, så kontakt os på mail@planbornefonden.dk eller 70 22 12 11 alle hverdage 10-15.