Skriv til dit sponsorbarn

Opdateret 8. december, 2020

Siden marts 2020 har vores arbejde i sponsorbørnenes områder været omlagt til indsats imod COVID-19 og al direkte brevkommunikation til og fra børnene har været på hold p.g.a. pandemiens følgevirkninger, nedlukning osv. De fleste lande begynder nu at åbne igen, og vi er glade for at kommunikationen ser ud til snart at blive normal.

Følgende lande modtager og sender fortsat IKKE post til og fra sponsorbørnene: Brasilien, Cameroon, Honduras og Senegal.

Det betyder meget for de fleste sponsorbørn at høre fra deres sponsorer, og det er ofte sjovt for sponsorerne at lære mere om sponsorbørnene og de områder, hvor de bor.

Hvis du vil skrive til dit sponsorbarn, kan du sende et fysisk brev til vores kontor på Mimersgade 47, 4. sal, 2200 København N.

Du kan også sende en mail til post@planbornefonden.dk, så sender vi den videre til dit sponsorbarn. Du er velkommen til at vedhæfte to billeder eller tegninger i din hilsen. Husk at skrive dit sponsornummer i emnefeltet.

Vi er i fuld gang med at udvikle en service, der gør det nemmere og hurtigere at sende en digital hilsen til dit sponsorbarn. Så glæd dig til at høre mere, vi skal nok holde dig opdateret.

ChildFund International

Hvis du har et sponsorbarn igennem vores samarbejdspartner ChildFund International, skal du sende brevet direkte til deres kontor i det land, hvor sponsorbarnet bor. Har du ikke adressen, så kontakt os på mail@planbornefonden.dk eller 70 22 12 11 alle hverdage 10-15.

Skriv til dit sponsorbarn 1

Stop Corona

Støt med en skoleuniform