Skriv til dit sponsorbarn

Det betyder meget for de fleste sponsorbørn at høre fra deres sponsorer, og det er ofte sjovt som sponsorer at lære mere om sponsorbørnene og de områder, hvor de bor.

OBS: På grund af COVID-19 er det ikke muligt at sende eller modtage breve fra Laos, Myanmar, Østtimor og Bamenda i Cameroun.

Hvis du vil skrive til dit sponsorbarn, kan du sende et fysisk brev til vores kontor på Mimersgade 47, 4. sal, 2200 København N.

Du kan også sende en mail til post@planbornefonden.dk, så sender vi den videre til dit sponsorbarn. Du er velkommen til at vedhæfte to billeder eller tegninger i din hilsen. Husk at skrive dit sponsornummer i emnefeltet.

Vi er i fuld gang med at udvikle en service, der gør det nemmere og hurtigere at sende en digital hilsen til dit sponsorbarn. Så glæd dig til at høre mere, vi skal nok holde dig opdateret.

ChildFund International

Hvis du har et sponsorbarn igennem vores samarbejdspartner ChildFund International, skal du sende brevet direkte til deres kontor i det land, hvor sponsorbarnet bor. Har du ikke adressen, så kontakt os på mail@planbornefonden.dk eller 70 22 12 11 alle hverdage 10-15.

Skriv til dit sponsorbarn 1

Stop Corona

Støt med en skoleuniform