Vores arbejde

Alle børn og unge har ret til at vokse op under sunde og trygge forhold. Derfor støtter PlanBørnefonden børn og unge i mere end 50 af verdens fattigste lande gennem hele deres opvækst.

Vores programindsatser er fokuseret på at sikre børn en sund og tryg barndom, at gøre unge til aktive forandringsagenter, skabe modstandsdygtige lokalsamfund og yde humanitær bistand. Du kan læse mere om vores arbejde herunder.

Sådan arbejder vi

Vores indsatser muliggøres både af sponsorernes bidrag, enkeltdonationer og de midler, vi modtager fra private fonde og institutionelle donorer.

Vi støtter pigerne

Piger er den gruppe, der er mest udsat for diskrimination og stigmatisering i verden – kun på grund af deres alder og køn. Det gavner hele verden, når pigers rettigheder respekteres.

Her arbejder vi

Som en del af Plan International arbejder PlanBørnefonden tæt sammen med kolleger i mere end 75 lande for at styrke børns rettigheder.

Vores resultater

1,2 millioner børn har fået gavn af danskernes støtte i 2020/2021. Læs om vores resultater i vores forskellige udgivelser og rapporter.

Find flere af PlanBørnefondens udgivelser og rapporter her

Vores ambassadører

Vi samarbejder med en række kendte danskere, der ulønnet støtter op om vores arbejde og er med til at udbrede kendskabet.