Aftalevilkår

PlanBørnefondens aftalevilkår 

Følgende beskriver de vilkår, der gælder, når du giver et bidrag eller er sponsor via PlanBørnefonden. 

Bidrag foretaget via hjemmeside eller via telefonen 

Når du bidrager via vores hjemmeside eller telefonen, indgår du en aftale om et enkeltstående bidrag. Når du vælger ”Bliv sponsor”, ”Bliv delesponsor”, indgår du en aftale om et fast bidrag.  

Hvis du er blevet ringet op af PlanBørnefonden, er det fordi, du enten har bedt om dette, hvis vi har brug for at tale med dig i forbindelse med din eksisterende aftale, eller hvis du har deltaget i en konkurrence eller lignende og derigennem givet tilladelse til, at vi må kontakte dig.  

Du kan læse i vores persondatapolitik, hvilke og hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med enkeltstående og faste bidrag. 

Aftalevilkår for faste bidrag og sponsorater 

Hvis du indgår en aftale om at betale et fast bidrag, løber aftalen fra den dag, du melder dig som fast bidragsyder, til udgangen af den kalendermåned, hvori du opsiger aftalen. Dit bidrag til eller sponsorat i PlanBørnefonden er et frivilligt samarbejde, som du altid kan opsige enten telefonisk (tlf.nr.: 7022 1211) eller skriftligt (mail: mail@planbornefonden.dk). Hvis sponsorbarnet stopper i vores program af den ene eller anden grund, fortsætter sponsoratet automatisk med et nyt sponsorbarn, og du vil selvfølgelig blive orienteret. 

Vi gør opmærksom på, at der ikke er fortrydelsesret på bidrag eller sponsorater, der allerede er afgivet. 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til vores Sponsor Relations-afdeling telefonisk på tlf.nr.: 7022 1211 eller skriftligt på e-mail:  mail@planbornefonden.dk. 

Stop Corona

Støt med en skoleuniform