Aftalevilkår

Aftalevilkår for enkeltstående bidrag

Når du bidrager gennem vores hjemmeside eller på telefonen, indgår du en aftale om et enkeltstående bidrag.

Hvis du er blevet ringet op af PlanBørnefonden, er det fordi, du enten har bedt om dette, hvis vi har brug for at tale med dig i forbindelse med din eksisterende aftale, eller hvis du har deltaget i en konkurrence eller lignende og derigennem givet tilladelse til, at vi må kontakte dig.  

Du kan læse i vores persondatapolitik, hvilke og hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med enkeltstående bidrag. 

Aftalevilkår for faste bidrag og sponsorater 

Når du vælger at blive sponsor hos PlanBørnefonden, indgår du en aftale om et fast bidrag.  

Hvis du indgår en aftale om at betale et fast bidrag, løber aftalen fra den dag, du tilmelder dig som fast bidragsyder, til udgangen af den kalendermåned, hvori du opsiger aftalen. Dit bidrag til eller sponsorat i PlanBørnefonden er et frivilligt samarbejde, som du altid kan opsige enten telefonisk på 70 22 12 11 eller skriftligt på mail@planbornefonden.dk. Hvis sponsorbarnet stopper i vores sponsorordning af den ene eller anden grund, fortsætter sponsoratet automatisk med et nyt sponsorbarn, og du vil selvfølgelig blive orienteret. 

Vi gør opmærksom på, at der ikke er fortrydelsesret på bidrag eller sponsorater, der allerede er afgivet. 

Du kan læse i vores persondatapolitik, hvilke og hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med faste bidrag.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til vores sponsorafdeling telefonisk på tlf.nr.: 7022 1211 eller skriftligt på e-mail: mail@planbornefonden.dk alle hverdage fra kl. 10-15.