Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål

 • 1. Sådan er du sponsor

  Som sponsor gør du en stor forskel for dit sponsorbarn og det lokalsamfund, som barnet er en del af.

  Dit månedlige bidrag på 240 kr. betyder, at barnet får mulighed for skolegang og bedre sundhed. Dine bidrag støtter projekter til gavn for hele lokalsamfundet der hvor dit sponsorbarn bor, og du gør det muligt for os at arbejde langsigtet for at sikre børns rettigheder og ligestilling for piger i verdens fattigste lande.

  Du kan følge med i dit sponsorbarns liv gennem opdateringer, breve og billeder.

 • 2. Så nemt er det

  Tilmeld dig her, så sender vi en velkomstmappe med posten. En gang om året sender vi billeder og nyt om sponsorbarnet og fortæller om de resultater, du har været med til at skabe.

  For at holde udgifterne nede, opkræver vi dit bidrag via Betalingsservice. Du kan opsige dit sponsorat uden varsel.

 • 3. Så lidt koster det

  Et sponsorat koster 240 kr. om måneden. Det er 5,83 kr. om dagen efter skat, og vi opretter dig automatisk til Betalingsservice.

  Bidrag til PlanBørnefonden er fradragsberettigede, og vi oplyser automatisk dine bidrag til SKAT. I 2020 kan du få skattefradrag for bidrag op til 16.600 kr.

  Bliver der på et senere tidspunkt behov for at lade betalingen overgå til en anden person, kan du bruge dette link.

 • 4. Hvis i er to om sponsoratet

  Tilmeld dig her, så sender vi to velkomstmapper til kontaktpersonen på sponsoratet. Samme person betaler bidraget hver måned via Betalingsservice.

  Et sponsorat koster 240 kr. om måneden. Det er 2,92 kr. om dagen fra hver efter skat. Vi oplyser automatisk alle bidrag til SKAT.

  En gang om året sender vi billeder og nyt om sponsorbarnet, så I kan følge med i de resultater, I er med til at skabe.

 • 5. Dine muligheder

  Læs endnu mere om dine muligheder som sponsor besøgsguide (pdf)

  Hvis du er bosat i udlandet, kan du sagtens blive sponsor hos PlanBørnefonden. Vores website kan ikke modtage data fra udlandet, så du skal ringe til os i vores åbningstid på tlf. 70 22 12 11, så opretter vi dig.

 • 6. Hvorfor har PlanBørnefonden ringet?

  Ekstraordinære kriser, kræver ekstraordinære indsatser, og det kræver ekstraordinære midler, derfor ringer vi lige nu ud til vores trofaste sponsorer i et samarbejde med All Ears for at fortælle om de resultater, de lige nu gør for at beskytte verdens mest udsatte børn og unge mod COVID-19, og høre om muligheden for at støtte endnu flere børn og unge gennem krisen.

  Når en pige i Cambodia koncentreret kan øve sig i at vaske tommelfinger, knoer og håndflade og børn står sirligt med to meters afstand og venter på deres tur til en transportable håndvask i Cameroon, så skyldes det, at vores trofaste sponsorer lige nu er afgørende for, at vi kan få verdens mest udsatte børn og unge bedst gennem COVID-19-krisen.

  Når en krise, som den vi står i lige nu, bryder ud, gør sponsorerne det muligt for os at handle hurtigt, fordi vi i forvejen er tilstede i de landsbyer og lokalområder, hvor adgang til rent vand og basale sundhedsydelser er begrænsede. Og når der ikke er en akut krise, er sponsorerne med til at sikre, at vi kan skabe langsigtet, bæredygtig udvikling i de områder i verden, hvor der er allermest brug for det.

  Vi vil gerne give endnu flere børn en god start på livet
  Vi er meget stolte af, at så mange danskere bakker op om vores arbejde, og vi er taknemmelige for alle de sponsorer, der trofast støtter os med et fast månedligt beløb. Men vi vil gerne kunne støtte endnu flere af børn og unge. Derfor ringer vi lige nu til vores trofaste sponsorer, og spørger om de vil være sponsorer for endnu et barn, eller om de vil give et ekstra beløb til den indsats, vi lige nu er i gang med for at beskytte de mest udsatte børn mod COVID-19.

  Dette er ikke noget, vi gør ofte, og vi gør det kun, fordi der er brug for det. Vi ønsker hverken at udnytte den tillid de faste støtter allerede viser os eller irritere med unødvendige opkald, men en ekstraordinær krise, som den vi står i nu, kræver ekstraordinære indsatser, og det kræver ekstraordinære midler, derfor ulejliger vi dig måske med et opkald.

  Vi håber, at du vil tage godt imod All Ears, som ringer på vores vegne. All Ears er en socialøkonomisk virksomhed, som primært ansætter konsulenter med synshandicap, der har særlige forudsætninger for at være nærværende i dialogen, når de ringer ud. Medarbejderne er ikke provisionsansat, men fastansatte under gode vilkår og All Ears har forpligtet sig til at agere i henhold til ISOBROs indsamlings-etiske retningslinjer, som du kan læse mere om her.

  Vil du støtte os?

  Hvis du vil støtte vores indsatser mod COVID-19 med det samme, kan du gøre det her.

  • MobilePay: Valgfrit beløb til 401636
  • Klik her og donér valgfrit beløb via online betaling.
  • SMS: Corona til 1245, så støtter du med 50 kr.
  • Bliv sponsor: Klik her, og bliv sponsor for et barn – så er din månedlige betaling også med til at bekæmpe corona nu.

   

Stop Corona

Støt med en skoleuniform