Bliv ungdomsambassadør

Vil du kæmpe for en fremtid med mere ligestilling, mere respekt for børn og unges rettigheder, mindre fattigdom og bedre muligheder for børn og unge på globalt plan?

Så bliv ungdomsambassadør for PlanBørnefonden!

Som ungdomsambassadør er du med til at sætte børn og unges rettigheder på dagsordenen sammen med unge i mere end 70 lande. Du kommer til at møde nogle af verdens sejeste unge, som kæmper for en bedre fremtid for unge overalt i verden.

Vi kæmper vi for:

Hvad laver ungdomsambassadørerne?

Vores ungdomsambassadører bakker op om vores arbejde på forskellige måder:

Hvad kræver det at blive ungdomsambassadør?

  • Du skal være mellem 15-30 år.
  • Du behøver ikke vide alt om udviklingslande og globale problematikker, men du skal være nysgerrig efter at lære mere om internationale forhold og ligestilling i verdens mest udsatte lande.
  • Du skal have lyst til at bakke op om vores mærkesager. Ingen kan ændre verden alene, men alle kan gøre noget., vi finder sammen ud af, hvordan du kan gøre en forskel.

Vil du være ungdomsambassadør?
Kontakt Public Engagement Manager Kirsten Brogaard på 29760335 eller kirsten.brogaard@planbornefonden.dk

Ungdomsambassadører, som gør en forskel

Andrea og Saba Oehlenschlæger

”Vores liv ville have været totalt anderledes, hvis vi var blevet i Etiopien. Piger må slet ikke det samme som drenge. Folk forventer, at piger bliver indendørs og passer hjemmet.”

Læs mere

 

Marie Cancel & Hinda Olad

”Kvinder og kønsminoriteter er blevet systematisk undertrykt i al den tid, vi kan huske, så først skal vi anerkende problemet. Derefter må vi indse, at forandringer ikke kommer af sig selv.”

Læs mere

 

Josephine Skriver

”Jeg vil bruge min stemme til at skabe bedre muligheder for de piger, der ikke vokser op med samme muligheder som jeg. Det er så tilfældigt, hvor vi bliver født og alligevel er det altafgørende for, hvilke muligheder vi får for at forme vores liv og udvikle os. Nogle af os bliver født i Bamako i Mali med visheden om, at de bliver gift, inden de er voksne. Nogle af os er født på et dansk hospital med alle muligheder foran os,” siger Josephine Skriver.

Nagin Ravand

“Jeg vil gerne kæmpe mod fordomme, der findes om muslimske kvinder i sportsverdenen og være den rollemodel, jeg ikke selv havde som barn.”

Læs mere