Sådan er du sponsor

Som sponsor for et barn hos PlanBørnefonden skaber du fremskridt og udvikling i dit sponsorbarns lokalområde gennem de projekter, du støtter. Du gør en stor forskel for dit sponsorbarn og for hele det lokalsamfund, barnet er en del af. Du er med til at sikre, at familierne får bedre levevilkår, og at flere børn får en tryg opvækst med bedre adgang til undervisning og sundhed.

Men du gør også meget mere end det. Du støtter kampen for at sikre børns rettigheder og ligestilling mellem piger og drenge, ligesom du giver dem en stemme lokalt, nationalt og globalt.

Dele af vores arbejde er finansieret af danske fonde og virksomheder. Det er kun muligt, fordi vi igennem vores mere end 50.000 danske sponsorater er til stede og dybt forankret i lokalsamfundene.

Derfor skal du blive sponsor hos PlanBørnefonden

Arv og testamente

Som sponsor for ét barn støtter du faktisk mange børn

Du er med til at bidrage i kampen mod børneægteskaber, få unge i arbejde og sikre, at piger og andre unge beskyttes i kriser og mod vold og overgreb.

At være sponsor er en måde at lære om andre børns liv

Mange børnefamilier bruger sponsoratet som en del af deres børns opdragelse, fordi det at have et sponsorbarn er en god måde at lære om, hvordan det er at være barn i en anden del af verden.

Du kan have kontakt med sponsorbarnet …

… og følge barnets udvikling, hvis du vil. Du får billeder af sponsorbarnet og hører årligt nyt om barnet, familien og PlanBørnefondens arbejde.

 

Log ind på Mit PlanBørnefonden og følg med i dit sponsorbarns liv

Det er nemt for dig at følge med i dit sponsorbarns liv, holde kontakten med familien og sende en lille hilsen eller gave.

Log ind her

Mød et sponsorbarn

Hvordan er det egentligt at være sponsorbarn? Få et indblik i sponsorbørns liv og de forandringer, du er med til at gøre i dit sponsorbarns område.  

Med jeres støtte kan vi …

1.2 mio.

Alene i 2020 har danske sponsorer og donorer støttet mere end 1,2 millioner børn gennem vores programarbejde

50000 børn

Mere end 50.000 børn har en dansk sponsor

Derfor er vi sponsorer

Skriv til dit sponsorbarn

Vi ved, at det er til stor glæde for både sponsorer og sponsorbørn at holde kontakt gennem brevskrivning. Du kan sende en digital hilsen eller et brev til dit sponsorbarn.

Sådan holder vi dig opdateret

Som sponsor hos PlanBørnefonden hører du løbende fra os med nyheder og opdateringer om dit sponsorbarn og de områder, vi arbejder i.

Sådan arbejder vi

Vi har en plan, der skal sikre børns rettigheder fra de ligger i deres mors mave til de er unge og klar til at stå på egne ben. Læs mere om, hvordan vi arbejder her.

Bliv sponsor

6 kr. / DAG

Det koster 250 kr. pr. md. før skat og kan trækkes fra i skat

Du skal vælge en sponsortype.