Vi arbejder for børns rettigheder i hele verden

PlanBørnefonden arbejder langsigtet i verdens mest skrøbelige og udsatte områder for at give børn og unge en bedre fremtid. Det gør vi både gennem vores sponsorship-programmer og vores programarbejde, som støttes af private fonde og institutionelle donorer. Vi er en stærk organisation der arbejder for at sikre børns rettigheder og skabe lige muligheder for alle, uanset køn.

Det sker i tæt samarbejde med vores kollegaer i Plan International, der er vores globale organisation og en af de største og ældste børnerettighedsorganisationer i verden.

Gennem Plan International har vi global rækkevidde og lokal tilstedeværelse i mere end 80 lande. Gennem vores lokale kontorer samarbejder vi med mere end 36.000 lokale partnere og civilsamfundsorganisationer.

Organisation

Plan International blev grundlagt i 1937 og har over 10.000 ansatte og tusindvis af frivillige i mere end 70 lande. Hovedparten af vores personale er ansat lokalt. I lande som Danmark er kontorerne ansvarlige for at mobilisere politisk og finansiel støtte og levere ekspertise til Plan Internationals programmer i Asien, Afrika og Latinamerika. Vi har fire kontorer i Genève, New York, Bruxelles og Addis Ababa, som har til opgave at påvirke den globale politik om børns rettigheder i f.eks. FN og EU.

I dag arbejder mere end 100 ansatte på PlanBørnefondens kontor i København.

Finansiering

PlanBørnefondens indtægter kommer fra fra vores mere end 50.000 private sponosorer, virksomheder, institutioner, fonde og organisationer.

Vi er Plan International

We are Plan InternationalWe are Plan International