Tilbud til sponsorer

MitPlan

På MitPlan kan du nemt følge med i dit sponsorbarns liv, holde kontakten med familien og sende en lille hilsen eller gave.

Log in på MitPlan her

Gratis materiale

På vores planshop.dk har vi et lille udvalg af brugbart materiale og gaver til dig. Du kan bl.a. downloade en årskalender til at hænge på køleskabet eller til-og-fra-kort til jul.

Download og print her

Sponsorevents

Et par gange om året modtager du invitationer til specialarrangementer for vores sponsorer. Arrangementerne kan f.eks. give mulighed for at møde tidligere sponsorbørn eller se fotoudstillinger med billeder og historier fra vores programlande. Det giver et unikt indblik i vores arbejde.

Læs mere om vores sponsorevents her

Sponsormagasin

Som sponsor får du i slutningen af året et sponsormagasin – enten fysisk eller digitalt. Her kan du se eller læse historier og få resultater fra de personer og projekter, som du er med til at støtte.

Læs seneste sponsormagasin her

Sponsorpanel

Bliv en del af vores Sponsorpanel og giv din mening til kende. Vi arbejder altid på at gøre vores kommunikation værdifuld og relevant for vores sponsorer. Derfor vil du som en del af Sponsorpanelet til tider modtage et spørgeskema, når vi har brug for dine inputs.

Bliv en del af Sponsorpanelet her

Rabatter til dig

Gennem virksomhedssamarbejder kan vi engang imellem tilbyde fordele og rabatter som tak, fordi du er sponsor. Det er alt fra rabatter på tøj og teaterbilletter eller produktsamarbejder, hvor overskuddet går til vores arbejde for udsatte børn og unge.

Lige nu kan du købe et smykke fra Stine A og støtte vores arbejde