Unge

Ingen kan ændre verden alene. Derfor kæmper vi sammen med unge i over 70 lande for børn og unges rettigheder. Vil du være med til at kæmpe for en fremtid med mere ligestilling og bedre muligheder for børn og unge i verdens mest udsatte lande?

Se, hvordan du kan gøre en forskel:


Du kan også støtte vores arbejde ved at blive sponsor


Unge der inspirerer os

Andrea Lykke og Saba

”Vores liv ville have været totalt anderledes, hvis vi var blevet i Etiopien. Piger må slet ikke det samme som drenge. Folk forventer, at piger bliver indendørs og passer hjemmet.”

Læs mere

Marie Cancel og Hinda Olad

”Kvinder og kønsminoriteter er blevet systematisk undertrykt i al den tid, vi kan huske, så først skal vi anerkende problemet. Derefter må vi indse, at forandringer ikke kommer af sig selv.”

Læs mere

Faridah Nalumansi

“Jeg forsøger at ændre mændenes holdning og attitude overfor piger, for de ser os som sexobjekter.”

Læs mere

Juliet

“Jeg vil gerne vise min datter, at hun ikke behøver en mand for at klare sig selv. Som kvinde kan man sagtens forsvare sig selv.”

Læs mere

Frida Stiil Vium

“Jeg begyndte at male graffiti, da jeg var omkring 13-14 år. Det giver mig mening, at få lov at hjælpe folk med at udtrykke sig. Hvis man er i en lidt hård situation, så er kunst et mega godt redskab til at bearbejde ting.”

Læs mere

Nikita Lauritzen

”Jeg føler, at jeg er lidt undervurderet, fordi jeg er en pige, og folk tror ikke, at jeg kan det samme som drengene. Men alle kan, hvad de vil.”

Læs mere

Dickson Ojakol

”Efter vi er blevet mobiljournalister, har vi fået en stemme, og de ældre lytter til os.”

Læs mere