STØT VORES NØDHJÆLPSINDSATS
I KENYA OG TANZANIA

Støt vores nødhjælpsindsatser

Store dele af Kenya og Tanzania er lige nu ramt af oversvømmelser og jordskred ovenpå en regntid med ekstraordinært meget regn. Vandmasserne har især ødelagt de mest udsatte områder, hvor huse, skoler og forretninger er ødelagt. Tusindvis står uden hjem. Og skrald, døde dyr og kloakvand flyder rundt i de store vandmasser og udgør en sundhedsrisiko.

Vores kolleger og partnere er lige nu i gang med at støtte de berørte familier. Vores indsatser er blandt andet fokuseret på beskyttelse af børnene samt at uddele hygiejne-kits, mad og kontanter til medicin og andre nødvendigheder.

Vil du støtte vores nødhjælpsindsatser i forbindelse oversvømmelserne?

Støt vores nødhjælpsindsats

Du skal vælge “beløb” og “betalingsmetode”.

Bemærk venligst: Dit bidrag bliver brugt hvor behovet er størst lige nu. Enhver donation, der overstiger, hvad der er nødvendigt for at støtte denne nødsituation, vil blive sendt til andre områder med de største humanitære behov, så vi kan hjælpe flere børn, der står over for globale kriser og konflikter. Tusind tak for din støtte.

*Ved bidragsydelse accepteres samtidig betingelserne vedrørende vores persondatapolitik. Læs mere om beskyttelse af børn og unge samt vores persondatapolitik.