Hvert år støtter danskerne vores projekter ved at oprette deres egne indsamlinger.  Du kan også nemt oprette en indsamling, som støtter børn og unge i verdens mest udsatte områder.

Hvis du brug for inspiration eller gerne vil tale med os om, hvad du kan samle ind til, og hvor der er størst behov for bidrag lige nu, er du velkommen til at kontakte os på mail@planbornefonden.dk.

 

 

16-årige Emma er én af de unge, som har samlet penge ind til vores arbejde. I forbindelse med julen oprettede hun en indsamling, som støtter piger i Kenya med menstruationsbind.

”Jeg kan godt lide, at man kan give penge til en specifik sag. For så ved man præcis, hvad pengene går til. Det er mega-ærgerligt, at mange piger ikke kan gå i skole, når de får deres menstruation. Derfor synes jeg, at det er en god idé med de her genanvendelige bind,” siger Emma, der går i 10. klasse.

”I julen kunne flere godt tænke lidt mere over, hvad de bruger deres penge på. Folk køber meget skrammel som for eksempel til pakkeleg, hvor det meste alligevel bare ender i skraldespanden. Det her er en meget bedre måde at bruge sine penge. Det er både godt for pigerne, for miljøet – og det giver god samvittighed.”

 

Lav din egen indsamling

Sådan opretter du din egen digitale indsamling

Hos PlanBørnefonden kan du nemt lave dig egen digitale indsamling og samle ind til verdens mest udsatte børn og unge.

Du kan både oprette en indsamling, der støtter vores generelle arbejde, men du kan også samle ind til mere specifikke projekter som for eksempel en lastbil med rent vand til Afrikas Horn eller opførelse af en børnehave.

Kontanter

Hvis du samler kontanter ind, kan donationen også overføres gennem MobilePay eller via bankoverførsel:

MobilePay: 41648
Bankoverførsel: reg. nr.: 2191 og kontonummer: 9034535520

Vil du have flere med i din indsamling?

Måske kan du få hele din skole til at bakke op om din indsamling og støtte vores arbejde. Du kan læse mere om, hvordan andre skoler støtter vores arbejde her

Vi bakker gerne op om din indsamling

Vi deler gerne posts og stories på vores sociale medier, hvis du tagger os i opslag om din indsamling.

Vi stiller også gerne op til foredrag, interviews og events, der handler om vores arbejde. Du kan altid kontakte os på mail@planbornefonden.dk, hvis du vil have hjælp til din indsamling.