Sponsorevent

Specialarrangement for sponsorer

Der er i øjeblikket ingen åbne tilmeldinger til sponsorevents.

Tidligere sponsorevents:

Hvis du har en god idé til et emne eller et område, som du gerne vil høre mere om – evt. ved et sponsorevent, må du meget gerne sende en mail til merle.romose@planbornefonden.dk med dit forslag. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at skabe rammerne for mere information om emnet via nyhedsbreve, sponsorevents og sociale medier.

Yderligere information:

Hvis du har spørgsmål eller skulle blive forhindret i at deltage efter tilmelding, vil vi meget gerne høre fra dig på mail: sponsor@planbornefonden.dk

Sponsorevent i København

”Det var rigtig dejligt at se, at børnene har det godt, og at min støtte gør en forskel.”

Sådan lød det fra en glad og rørt sponsor, som deltog i PlanBørnefondens sponsorevent i København. Her var mere end 350 sponsorer fra Sjælland samlet på Nørrebro i København, hvor vi bød på masser af information om PlanBørnefondens arbejde, kaffe og kage til eftermiddagens event.

Der var både plads til børn og voksne til PlanBørnefondens sponsorevent på Nørrebro.

CEO Dorthe Petersen bød velkommen og præsenterede aftenens program.  Det første indslag kom fra Gildas fra Benin, som i et live-interview fortalte hvordan sponsor-støtte til hans fætter i Benin var kommet hele familien og lokalsamfundet til gode. Eksempelvis fik Gildas mulighed for at gå i skole og få sig en uddannelse. Det har ført til hans nuværende stilling som forsker i Danmark.

Bagefter fortalte vores kollega Helene Egebjerg om, hvordan PlanBørnefondens vandprojekter, hjælper piger og unge kvinder i Togo.

”Jeg synes det var spændende at høre, hvordan PlanBørnefonden kommer omkring forbedringen for det enkelte område i form af vandforsyning, hygiejne, skole og sundhed” sagde en sponsor efterfølgende.

En stilhed faldt over salen, da vi afslutningsvis hørte om PlanBørnefondens arbejde med kvinder og børn på flugt fra Ukraine. Det var tydeligt at se, at flere af sponsorerne blev berørt, da de så billederne fra Moldova, hvor flygtninge strømmede ind over grænsen.

Se et uddrag fra dagen:

PlanBørnefondens sponsorevent i KøbenhavnPlanBørnefondens sponsorevent i København
Sponsorevent i København, april 2022.

Er du ikke tilmeldt som sponsor endnu? Her kan du blive sponsor i dag og gøre en forskel for udsatte børn og unge.