Bliv Pigestøtte

Iris Gold siger nej til vold og overgreb

Gør som Iris Gold og bliv Pigestøtte i dag. Som Pigestøtte er du med til at give muligheder til tusindvis af piger og unge kvinder i verdens fattigste lande.

Sammen tager vi kampen op mod vold mod børn og unge. Sammen kan vi skabe en bedre fremtid.

Som Pigestøtte støtter du PlanBørnefondens Pigefond, der bl.a. arbejder for, at piger og unge kvinder i verdens fattigste lande kender deres rettigheder og sikre, at de bliver overholdt. Som Pigestøtte bidrager du til forebyggelse af vold og overgreb mod børn og unge, og til at alle forstår no means no!

Iris Gold er, som ny ambassadør, rigtig stolt af at stå sammen med PlanBørnefonden for at bekæmpe den uretfærdighed, som mange børn og unge oplever ude i verden.

Vold findes i mange former og specielt piger og kvinder er ekstra udsatte.

Heldigvis siger flere unge fra over for vold, fortæller deres historier, deler deres erfaringer og kæmper for forandring i deres samfund.

Ved at støtte dem, støtter du ikke kun deres kamp, men også en bedre fremtid for kommende generationer.

No means no!

Bliv Pigestøtte ligesom Iris Gold ❤️

Iris Gold - Boys Boys Boys (Official Music Video)Iris Gold – Boys Boys Boys (Official Music Video)
Iris Gold har udgivet sin nye musikvideo til singlen “Boys Boys Boys” i samarbejde med PlanBørnefonden for at sætte fokus på vold mod børn og unge.

Det går din månedlige støtte til …

Som Pigestøtte er du med til at sikre tusindvis af udsatte piger og unge kvinder muligheden for en bedre fremtid.

Når du støtter Pigefonden er du med til at sikre uddannelse til piger og unge kvinder, støtte til piger, der er blevet mødre i en alt for tidlig alder, oplysning i lokalsamfundet om piger og kvinders rettigheder, oplysning til lokalsamfundet, lederne, pigerne og familierne om konsekvenserne ved at omskære piger og forebyggelse af vold og overgreb.

Et eksempel er i Benin, hvor 28.000 piger og unge kvinder i alderen 14-24 år fået gavn af Pigestøtternes månedlige bidrag fra sommeren 2022. Det sker f.eks. ved:

Når du støtter Pigefonden bidrager du til at skabe en verden med mere ligestilling.

Fordi ligestilling gavner alle.