Partnerskaber

Vi indgår i partnerskaber med danske virksomheder og fonde for at fremme børn og unges rettigheder. Vores langvarige tilstedeværelse i nogle af verdens mest udsatte områder gør, at vi med deres støtte kan implementere projekter i tæt samarbejde med lokale myndigheder, lokalbefolkninger og de børn og unge, vi støtter.

Læs mere om vores arbejde med vores forskellige partnere herunder

Vi ved, at private virksomheder og fonde spiller en vigtig rolle i global udvikling. I Etiopien skaber vi f.eks. uddannelse og jobs i samarbejde med Grundfos, og med Danida har vi skabt øget tryghed og adgang til uddannelse og jobs for 20.000 unge i Øst- og Vestafrika.

Institutionelle donorer

PlanBørnefonden arbejder i partnerskaber med institutionelle donorer som Udenrigsministeriet (Danida) og EU.

Private fonde

Vi arbejder i tætte, strategiske partnerskaber med en lang række danske fonde som bl.a. Poul Due Jensens Fond, LEGO Fonden og Novo Nordisk Fonden.

Virksomheder

Vores samarbejde med bl.a. Søstrene Grene og Zenz Organic skaber resultater for verdens mest udsatte børn og unge.

Institutioner og interesseorganisationer

Vi samarbejder på tværs af organisationer og institutioner for at skabe forandring i nogle af verdens mest udsatte lande.

Skoler

Vi samarbejder med en række forskellige skoler over hele landet, bl.a. gennem sponsorater og årlige indsamlinger. Vi tilbyder desuden gratis skoleforedrag og at bidrage med information til en skole- og projektopgave.