Send flere piger i skole. Bliv sponsor.


Der går mindst 132 år, før piger får samme muligheder som drenge. Det vil vi ikke vente på! Som sponsor er du med til at få flere piger i skole.

Kæmp for, at flere piger bliver i skole. Bliv sponsorKæmp for, at flere piger bliver i skole. Bliv sponsor

Mere end 258 millioner børn og unge mangler på skolebænken. De fleste er piger. Men med din støtte kan flere piger blive i skolen og få et arbejde, så de kan bryde ud af fattigdom. Faktisk stiger en piges livsindkomst med hele 12 procent for hvert år, hun går i skole.

At få flere piger i skole er afgørende for at få en verden med ligestilling.

Bliv sponsor og få flere piger i skole

Lige nu nægtes millioner af piger skolegang. I stedet bliver de giftet bort, udsat for overgreb og bliver mødre, mens de stadig er børn. Det kan du som sponsor være med til at ændre.

Det koster 260 kr. om måneden før skat at være sponsor

Du skal vælge en sponsortype.

Du kan vælge at blive sponsor alene eller stå sammen med en ven, en nabo eller en i din familie og dele et sponsorat. Det er helt op til dig!

Verden er bedre med piger i den

Den manglede ligestilling er IKKE et pigeproblem, men et samfundsproblem. Når kvinder får uddannelse, får arbejde og får mulighed for at forsørge sig selv, så bliver verden rigere og mere fredelig og færre mennesker sulter. Verden bliver et bedre sted.

Det kan vi ikke vente 132 år på. Vi skal gøre noget nu.

Som sponsor kæmper du for pigerne – til gavn for alle

Piger nægtes skolegang, bliver giftet bort, udsættes for overgreb og bliver mødre, mens de stadig er børn. De bliver allerede født med dårlige kort på hånden – på grund af deres køn. Derfor gør PlanBørnefonden en ekstra indsats for piger og unge kvinder. Så drenge og piger kan få samme muligheder.  

Bliv sponsor og få flere piger i skole

Tidligst om 132 år har piger og drenge samme muligheder. Det er for lang tid at vente. Lige nu nægtes millioner af piger skolegang. I stedet bliver de giftet bort, udsat for overgreb og bliver mødre, mens de stadig er børn. Det kan du som sponsor være med til at ændre. 

Det koster 260 kr. om måneden før skat at være sponsor

Du skal vælge en sponsortype.