Kina

Her på siden kan du læse om vores generelle arbejde i landet. Hvis der opstår uroligheder eller lignende i det område, hvor dit sponsorbarn bor, hører du fra os via mail, hvis sponsorbarnet bliver direkte påvirket.

I Kina vokser mange børn op i fattigdom, og mange piger bliver diskrimineret på grund af deres køn.

Gennem vores sponsorprogram i Kina giver vi flere børn en god start på livet, giver flere adgang til skole og får flere unge i arbejde, ligesom vi beskytter børn mod vold og overgreb. Vi styrker levevilkårene hos børn, unge og deres familier, så de kan skabe en bedre fremtid for sig selv og andre.

Vores indsatser muliggøres både af sponsorernes bidrag, enkeltdonationer og de midler, vi modtager fra private fonde og institutionelle donorer.

Vores indsatser muliggøres både af sponsorernes bidrag, enkeltdonationer og de midler, vi modtager fra private fonde og institutionelle donorer.

Læs mere om, hvordan vi arbejder

Vil du være sponsor for et barn?

Når du bliver sponsor, støtter du ikke kun det enkelte barn.

Som sponsor er du med til at ændre livet for børn og unge i verdens mest udsatte områder. Du kan følge med i sponsorbarnets liv gennem billeder, og du har mulighed for at skrive breve med sponsorbarnet.

Lige nu kan du ikke blive sponsor for et barn i Kina, men hvis du vil, kan du sponsorere et barn i et andet land.

Læs mere om at være sponsor

Vores arbejde i Kina

Kina er et land i Østasien. Det er verdens andetstørste land, kun overgået af Indien.

Plan International begyndte at arbejde i Kina i 1995 med fokus på at give de mest marginaliserede børn og unge et godt liv.