Thailand

I Thailand vokser særligt marginaliserede børn og unge op i fattigdom, og mange piger bliver diskrimineret på grund af deres køn.

Gennem vores programarbejde i Thailand giver vi flere børn adgang til skole og får flere unge i arbejde, ligesom vi beskytter børn mod vold og overgreb og børneægteskaber. Vi styrker levevilkårene hos børn, unge og deres familier, så de kan skabe en bedre fremtid for sig selv og andre.

Vores indsatser muliggøres både af sponsorernes bidrag, enkeltdonationer og de midler, vi modtager fra private fonde og institutionelle donorer.

Læs mere om, hvordan vi arbejder

Vil du være sponsor for et barn?

Når du bliver sponsor, støtter du ikke kun det enkelte barn.

Som sponsor er du med til at ændre livet for børn og unge i verdens mest udsatte områder. Du kan følge med i sponsorbarnets liv gennem billeder, og du har mulighed for at skrive breve med sponsorbarnet.

Lige nu kan du ikke blive sponsor for et barn i Thailand, for vi er glade for at fortælle, at vores indsatser har haft så stor succes, at vi snart kan trække os helt ud af landet.

Hvis du vil, kan du sponsorere et barn i et andet land.

Læs mere om at være sponsor

Vil du se, hvilken effekt din støtte som sponsor har haft? Se med i videoen herunder.

Det har du været med til at skabe som sponsorDet har du været med til at skabe som sponsor

Vores arbejde i Thailand

Plan International har været til stede i Thailand siden 1981. I 2022 begyndte vi at udfase vores arbejde, fordi udviklingen er gået så godt, at lokalsamfundene nu kan klare sig selv.