Arv og testamente

Hvem skal arve dig?

Med et testamente bestemmer du selv, hvem der skal have glæde af din formue i fremtiden. Du kan betænke PlanBørnefonden i dit testamente og på den måde videregive din støtte og skabe fremtidsmuligheder for udsatte børn.

Din støtte kan blive en ny start på livet for andre

Du beslutter selv, om du vil give et bestemt beløb eller en procentdel af din formue. Uanset beløbets størrelse er arv et vigtigt bidrag til PlanBørnefondens arbejde for verdens udsatte børn.

Ingen afgift til staten

PlanBørnefonden er som en almennyttig forening fritaget for at betale boafgift (arveafgift) til staten. En testamentarisk gave til PlanBørnefonden går derfor ubeskåret til vores arbejde med udsatte børn. Hvis du betænker PlanBørnefonden i dit testamente og bestemmer, at PlanBørnefonden betaler boafgiften, sparer du afgift til staten.

Få gratis advokatbistand

At oprette et testamente er både en følelsesmæssig og praktisk sag. Det er vigtigt, at papirerne er entydige og gyldige. Vi anbefaler derfor at du får professionel hjælp til at skrive testamentet. Vi dækker udgifter til advokatbistand, hvis du beslutter at betænke PlanBørnefonden.

Overvejer du at skrive PlanBørnefonden ind i dit testamente, tilbyder vi gratis bistand og rådgivning hos Rovsing & Gammeljord ved Mette Sheraz Rovsing. Du kan kontakte hende direkte på: mr@rglaw.dk.

Eller du kan kontakte os direkte, hvis du har lyst til at vide mere. Kontakt Gitte Haaning Høj på gitte.hoj@planbornefonden.dk eller telefon 51 76 27 20.

Opret selv gratis testamente online

Hvis du ønsker at oprette et testamente med det samme, kan du gøre dette online hos virksomheden Dokument 24. PlanBørnefonden har indgået et samarbejde med virksomheden, så testamentet er gratis, når du støtter os med dele af eller hele din formue.

Testamentet fremsendes til dig med det samme pr. e-mail. Du skal blot svare på 12-15 spørgsmål online, hvorefter testamentet straks fremsendes.

Testamentet skal til sidst printes ud og skrives under. Du modtager også en guide til underskrift af testamentet.

Opret dit testamente online her

Det Gode Testamente

PlanBørnefonden og 32 andre velgørende organisationer har i fællesskab skabt Det Gode Testamente. Vi er gået sammen for at være bedre til at hjælpe og støtte dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed.
Vi håber at kunne være med til at sætte nogle overvejelser i gang. Det Gode Testamente handler nemlig om at fortælle om muligheder. Om at gøre det lettere for dig at træffe lige den beslutning, der er rigtig for dig.

Tilmeld dig vores mail service og modtag enkle værktøjer, overskuelige fakta samt tankevækkende indspark, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er rigtigt for dig – når det kommer til arv og testamente. Tilmeld dig her

Læs mere om samarbejdet med Det Gode Testamente her

Arv og testamente 2

 

Mange børn drømmer om et langt og lykkeligt liv som lærer, sygeplejerske, landmand eller noget helt fjerde. Du kan give liv til de drømme og sikre deres fremtid ved at skrive PlanBørnefonden ind i dit testamente.

Stop Corona

Støt med en skoleuniform