plan-bornefonden
Støt pigerne Bliv sponsor

Arv

ARV OG TESTAMENTE

Med et testamente bestemmer du selv, hvem der skal have glæde af din formue i fremtiden. Du kan betænke PlanBørnefonden i dit testamente og på den måde give en gave, der vil betyde nye muligheder for udsatte børn.

En gave, der betyder nye muligheder for udsatte børn
DIN GAVE KAN BLIVE EN NY START PÅ LIVET FOR ANDRE

Du beslutter selv, om du vil give et bestemt beløb eller en procentdel af din formue. Uanset beløbets størrelse er arv et vigtigt bidrag til PlanBørnefondens arbejde for verdens udsatte børn.

INGEN AFGIFT TIL STATEN

PlanBørnefonden er som en almennyttig forening fritaget for at betale boafgift (arveafgift) til staten. En testamentarisk gave til PlanBørnefonden går derfor ubeskåret til vores arbejde med udsatte børn. Hvis du betænker PlanBørnefonden i dit testamente og bestemmer, at PlanBørnefonden betaler boafgiften, sparer du afgift til staten, da humanitære organisationer ikke betaler boafgift.

FÅ GRATIS ADVOKATHJÆLP

At oprette et testamente er både en følelsesmæssig og praktisk sag. Det er vigtigt, at papirerne er entydige og gyldige. Vi anbefaler derfor at du får professionel hjælp til at skrive testamentet. Du kan få gratis advokathjælp, hvis du beslutter at betænke PlanBørnefonden.
Kontakt os, hvis du har lyst til at vide mere. Og vi henviser meget gerne til en uafhængig advokat, der kan hjælpe dig videre.
Kontakt Marie Hecht på marie.hecht@planbornefonden.dk eller telefon 70 22 12 11.

DET GODE TESTAMENTE

PlanBørnefonden og 32 andre velgørende organisationer har i fællesskab skabt Det Gode Testamente. Vi er gået sammen for at være bedre til at hjælpe og støtte dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed.
Vi håber at kunne være med til at sætte nogle overvejelser i gang. Det Gode Testamente handler nemlig om at fortælle om muligheder. Om at gøre det lettere for dig at træffe lige den beslutning, der er rigtig for dig.
Læs mere om samarbejdet

Det gode testamente

STØT PIGERNE

50 Kr.