Gør en forskel

Vi har akut brug for nye sponsorer, nu hvor corona også skal bekæmpes.

Som sponsor støtter du et barn og det lokalsamfund, som barnet er en del af. Du er med til at skabe lige muligheder for piger og drenge, sikre børns rettigheder og opbygge stærke, bæredygtige lokalsamfund for verdens mest udsatte børn.

PlanBørnefonden arbejder i mere end 70 lande og er Danmarks største privatfinansierede børnerettighedsorganisation.

Et sponsorat koster 240 kr. om måneden. Det er under 6 kr. om dagen efter skat. Dit månedlige bidrag er også med til at bekæmpe corona.

Husk, at bidrag til PlanBørnefonden er fradragsberettigede.

Om barnet

Hvilket køn skal dit barn have?
Hvor skal dit barn bo?
Hvordan vil du være sponsor?
Din ven

Personlig info

Køn
Fortsæt til betaling

Betaling

Du betaler automatisk 240 kr. om måneden via Betalingsservice én gang om måneden. Vi sørger for, at du bliver tilmeldt og har derfor brug for dit CPR-nummer og dine kontooplysninger til dette. Du kan læse mere om vores betalingsbetingelser her. Hvis du samtykker nedenfor, vil vi også indberette dit bidrag og CPR-nummer til Skat, så det automatisk indgår i fradragsopgørelse.
PlanBørnefonden behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med EUs persondataordning (GDPR) og den danske databeskyttelseslov. Du kan når som helst trække dine samtykker ovenfor tilbage og/eller afmelde dig nyhedsbrevet. Læs mere om dine rettigheder og vores persondatapolitik her
Tilmeld mig

TUSIND TAK, !

Din støtte kommer til at gøre en kæmpe forskel for dit sponsorbarn og hele lokalsamfundet.
Du modtager straks en bekræftelse på mail med link til download af et sponsorbevis.

Nu vil vi finde et sponsorbarn til dig, og du hører fra os inden for to arbejdsdage.
Herefter sender vi en velkomstmappe til dig med posten. Mappen indeholder billeder og informationer om dit sponsorbarn og det område, barnet bor i.

Stop Corona

Støt med en skoleuniform