Giv et sponsorat i gave

6,75 kr. /dag

Det koster 270 kr. pr. måned før skat at være sponsor.

Du skal vælge en sponsortype

Gør en forskel for udsatte børn

Som sponsor for et barn hos PlanBørnefonden støtter man ikke kun det enkelte barn – støtten går til hele det lokalsamfund, som sponsorbarnet bor i. Det sker bl.a. gennem de forskellige programmer, som vi har i områderne, og som er med til at skabe langsigtet og bæredygtig udvikling.

Læs mere om, hvad det vil sige at være sponsor

En gave, der gør en forskel

Mangler du den perfekte gave, der gør en forskel for verdens mest udsatte børn?

Så kan du give et gavesponsorat til én, du holder af.

Når du bestiller et gavesponsorat, pakker vi et brev til dig den førstkommende hverdag, hvor vi også medsender velkomstmateriale til gavemodtager. Materialet indeholder udover gavebeviset, billeder af sponsorbarnet, information om barnet og familien, lidt om at være sponsor og det seneste sponsormagasin – lige til at give videre i gave. Du vil også modtage gavebeviset digitalt, så du selv kan printe det.

Gaven, der bliver ved med at give

Når du giver et sponsorat i gave, er det gavemodtager, som fremadrettet vil få nyheder om sponsorbarnet og de projekter, som vi arbejder med i barnets lokalområde.

Det er dig, som løbende betaler det månedlige bidrag til sponsoratet. Beløbet er fradragsberettiget og indberettes automatisk til SKAT, hvis du oplyser dit CPR-nummer.

Der er mange måder at skabe glæde på med et sponsorat. Læs nogle eksempler herunder.

Da Theis sad i kirken juleaftensdag, besluttede han sig for at støtte et sponsorbarn i sin fars ånd. Læs historien her.

Margits rejse som sponsor startede juleaften i 2021, hvor hun fik et gavesponsorat fra hendes mand Peter. Læs historien her.