Køb en Kvindekop til Kvindernes Internationale Kampdag

8. marts markerer PlanBørnefonden Kvindernes Internationale Kampdag ved at sætte fokus på kvindelige iværksættere i Ugandas hovedstad, Kampala.

I den anledning har PlanBørnefonden indgået et samarbejde med Louise Rosager, som er indehaver af Krøllet Keramik. Den 22-årige danske iværksætter har udviklet en såkaldt krøllet Kvindekop, som vil blive produceret i et begrænset antal til 8. marts 2021.

”Det er vigtigt for mig, at koppen har beholdt det som krøllet keramik er. Men samtidig også have et ekstra kvindeelement for at støtte op om kampdagen,” siger hun.

Kvindekoppen koster 350 kroner, hvoraf 50 kroner går til PlanBørnefondens projekt i Ugandas hovedstad, Kampala.

“Jeg har fået lavet et stempel med kvindettegnet, som jeg stempler ind i bunden af koppen. Jeg har valgt, at koppen skal være lyserød for at sætte et ekstra kvindepræg på den,” uddyber Louise Rosager.

Iværksætteri giver kvinder muligheder

Desværre mangler mange kvinder i Kampala en uddannelse, færdigheder og økonomisk opbakning til at begynde som iværksættere.

De bor ofte i slumområder, hvor fattigdom tvinger dem til at sælge deres krop for at forsørge sig selv og deres børn.

Men når kvinder lykkes som iværksættere, skaber det forandringer for de fremtidige generationer. Det sker, fordi den gode forretning giver kvinderne mulighed for at skabe et bedre liv for sig selv og deres familie og samtidig bidrage til udvikling i lokalområdet.

Kvindekoppen bliver sat til salg på selve kampdagen 8. marts klokken 10.00.

Du kan købe kvindekoppen hos Krøllet Keramik og støtte PlanBørnefondens arbejde i Kampala.

Stop Corona

Støt med en skoleuniform