COVID-19 påvirker os alle – både herhjemme og i de lande, hvor sponsorbørnene bor. Læs her, hvordan det påvirker dig som sponsor.

Breve er forsinkede

Vi kan desværre ikke videresende breve til sponsorbørnene, da al kommunikation mellem sponsorer og sponsorbørn er sat på hold. Der kan også være forsinkelser på de årlige opdateringer fra sponsorbørnene. Vi beklager, hvis det betyder, at du må vente på opdateringer eller breve fra sponsorbørnene. Vi håber på forståelse og giver naturligvis besked, så snart situationen ændrer sig.

Alle rejser er indstillet

Vi har indstillet alle rejser. Det betyder, at alle sponsorbesøg er aflyst til og med januar 2021.

Vi er klar med støtte til sponsorbørnene

Det kan få katastrofale konsekvenser, hvis COVID-19 spreder sig i de udsatte områder med mangel på rent vand og uden basale sundhedsydelser, hvor sponsorbørnene bor.

Vi er informerer børnene og deres familier om, hvordan man bedst undgår smitte gennem oplysningskampagner om håndvask og hygiejne og vi opsætter transportable håndvaske og uddeler hygiejnepakker. Børnebeskyttelse er et andet vigtigt tema for os. Vi ved, at børn og især piger er særligt udsatte i krisesituationer, hvilket kræver særlige indsatser. Og vi støtter myndighederne og samarbejder med andre humanitære organisationer for at tilbyde bedst mulig støtte.

Tusind tak for din trofaste støtte, der gør, at vi lige nu er til stede i så mange lokalsamfund, og derfor kan hjælpe med kort varsel.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til situationen, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@planbornefonden.dk eller på tlf. 70221211.