Besøg dit sponsorbarn

Som sponsor har du mulighed for at besøge dit sponsorbarn. Du skal blot udfylde en besøgsformular og sende til os på mail@planbornefonden.dk senest 10 uger før ønsket besøg.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål på mail@planbornefonden.dk eller telefon 70 22 12 11 alle hverdage kl. 10-15.

Herunder kan du møde sponsorer, der har mødt deres sponsorbørn.

DA SIENA MØDTE KEVIN I KENYA

14-årige Siena og hendes familie har været sponsor for Kevin i Bondo, Kenya, i over otte år. I januar 2023 fik Siena endelig mulighed for at besøge ham og hans familie. På besøget gik det bl.a. op for hende, hvor meget skolegang betyder for børn i Kenya som 12-årige Kevin:

“Herhjemme gider vi ikke gå i skole. Men for dem er det det eneste, de vil. Det er bare ikke sikkert, de har mulighed for det. Jeg sætter i hvert fald mere pris på at gå i skole nu,” fortælle Siena.

Se besøget her:

Siena besøger sit sponsorbarn i KenyaSiena besøger sit sponsorbarn i Kenya

Lasse og Malene besøgte Ninh i Vietnam

Det var ikke kun deres sponsorbarn, som Lasse og Malene lærte at kende, da de rejste til Vietnam. Det var især alle folk omkring hende, som gjorde indtryk på parret, der kun er blevet bekræftede i, at de skal fortsætte med at være sponsorer.

”Det er den oplevelse, vi tænker tilbage på som den absolut stærkeste på hele vores rejse. Det var helt sikkert der, vi var mest i kontakt med landet, dets kultur og identitet,” siger han.

Hør mere om rejsen i videoen eller læs Lasses historie her

Mødte sponsorbarn i Vietnam: ”Det er den oplevelse, vi tænker tilbage på som den absolut stærkeste”Mødte sponsorbarn i Vietnam: ”Det er den oplevelse, vi tænker tilbage på som den absolut stærkeste”

Lotte besøgte Rosa i Guatemala

28-årige Lotte Winther har været sponsor siden, hun var 22 år. For nylig besøgte hun sit sponsorbarn i Guatemala.

“Det var en fuldstændig sindssyg oplevelse!” siger Lotte om mødet.

Hør mere om rejsen i videoen eller læs mere her.

Lotte besøger sit sponorbarn, Rosa, i GuatemalaLotte besøger sit sponorbarn, Rosa, i Guatemala

DET PRAKTISKE

Ønsker du at besøge dit sponsorbarn, beder vi dig læse vores besøgsguide, udfylde de nødvendige dokumenter og sende dem til os senest 10 uger, inden du ønsker at besøge familien.

Du finder besøgsguide og dokumenter her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har ydereligere spørgsmål omkring muligt sponsorbesøg på mail@planbornefonden.dk eller telefon 70 22 12 11 alle hverdage kl. 10-15.

Bemærk, at der i perioder kan være forbehold, som forhindrer et sponsorbesøg af sikkerhedsmæssige årsager. Det vil du blive oplyst om, når du søger om sponsorbesøg.

Selve rejsen og opholdet i barnets land skal du selv arrangere, mens sponsorbesøget foregår sammen med en lokal Plan-medarbejder, som også hjælper med transport i rundt i lokalområdet, sprog og praktiske forhold. Mødet med sponsorbarnet og familien sker i barnets lokalsamfund, ofte på den lokale skole eller forsamlingshus med deltagelse af flere naboer og folk fra lokalsamfundet. Vi sørger for, at du oplever området og ser nogle af de projekter, du er med til at støtte gennem dit sponsorbidrag.

Alle personer, der deltager i et sponsorbesøg, skal have gennemført de påkrævede vaccinationer og krav til turister i det pågældende land.