Donér og få fingrene i en PERIOD-t-shirt 

Af Oliver Emil Andersen

I verdens fattigste lande, og særligt i udsatte, krigsramte områder, bliver mange piger nødt til at droppe ud af skolen, når de får menstruation, fordi de ikke har råd til bind. Nogle piger er endda nødsaget til at prostituere sig selv, for at få råd til bind.

Det kan du være med til at ændre – for bare 299 kr.

Vi kæmper for at oplyse piger og drenge om menstruation, og derfor har vi lavet en smuk t-shirt i 100% økologisk bomuld, som du kan få fingrene i gratis, hvis du donerer mere end 299 kr. via modulerne på denne side. Med din hjælp kan vi i år støtte udsatte piger og kvinder fra konfliktramte områder i Etiopien, hvor mangel på menstruationsprodukter og sanitære faciliteter gør det svært at håndtere menstruation.

Sådan gør du: 

Brug modulet herunder eller knappen øverst til at donere minimum 299 kroner. Så sender vi dig en T-shirt som tak. Se mere information og størrelsesguide her.

Pengene går til at forsyne piger og kvinder med menstruationsprodukter og støtte projekter, der inkluderer seksualundervisning for piger og drenge, hvilket er afgørende for at nedbryde tabuet omkring menstruation og sikre piger en bedre fremtid.

Lav din egen indsamling eller støt en eksisterende

PlanBørnefonden samler hvert år i forbindelse med den internationale menstruationsdag d. 28. maj ind til fordel for verdens piger.

Du kan oprette din egen indsamling og dele med dit netværk eller støtte en af de eksisterende indsamlinger.

Læs mere om PlanBørnefondens arbejde med piger og menstruation