PlanBørnefonden søger to nye jurymedlemmer til Pigeprisen

Af Dorthe Petersen

Vil du være med til at få den næste store stemme i ligestillingsdebatten frem i rampelyset og hylde dem, der fremmer piger og minoriteters muligheder?

Så er PlanBørnefondens Pigeprisjury helt sikkert noget for dig.

Hvad er Pigeprisen?

PlanBørnefonden arbejder langsigtet i verdens mest skrøbelige og udsatte områder for at give børn og unge en bedre fremtid. Vi har et særligt fokus på at skabe lige muligheder for alle, uanset køn. Vi er stadig langt fra at have ligestilling mellem kønnene. Også i Danmark.

Derfor har PlanBørnefonden stiftet Pigeprisen for at hylde dem, der gør et særligt stykke arbejde for at fremme ligestilling og støtte piger i at indfri deres fulde potentiale.

Du bliver en del af en jury, der består af indflydelsesrige debattører, ledere og ligestillingsfortalere. I mødes en gang om året for at udpege tre nominerede til årets Pigepris. Kandidaterne udvælges for deres særlige arbejde med at fremme ligestilling herhjemme og globalt.

Vinderen findes gennem en offentlig afstemning og kåres ved Pigeprisuddelingen i november.

Læs mere om Pigeprisen her

Som jurymedlem skal du ikke kunne det hele, men vi håber, du har erfaring med:

I slutningen af maj/starten af juni skal du deltage i et jurymøde hos PlanBørnefonden. Her mødes jurymedlemmerne for at drøfte mulige kandidater og finder frem til årets tre nominerede. Som medlem af Pigeprisjuryen sidder du fire år ad gangen.

Ansøgningsfristen er fredag den 19. maj

Send din ansøgning her

Sidste års vinder af PlanBørnefondens Pigepris blev Neha Imitiz Ullah. Som medlem af pigeprisjuryen kan du være med til at beslutte, hvem der skal nomineres til Pigeprisen 2023.