Søstrene Grene lancerer flere produkter til gavn for unge kvinder i Østafrika

Af Cathrine Nørgaard

Hvis du står og mangler en ny notesbog til skolestart, vil vi anbefale dig at gå i Søstrene Grene. Her gavner dit køb nemlig nogle af de mest udsatte kvinder i Østafrika.

Siden 2018 har vi været stolt samarbejdspartner med Søstrene Grene, der støtter vores arbejde med at få unge kvinder i Østafrika ud af fattigdom. Det gør de bl.a. ved løbende at lancere spændende produkter som muleposer og notesbøger, hvoraf en del af prisen går til de unge kvinders uddannelse.

”Pigers uddannelse spiller en central rolle i at bekæmpe fattigdom i udviklingslande. Derfor vil vi gerne støtte PlanBørnefondens vigtige arbejde på området,” fortæller Mikkel Grene, CEO i Søstrene Grene om samarbejdet.

Blandt de mange skole- og studiestartsnyheder, der lige er landet i butikkerne, kan du igen finde smukke muleposer i økologisk bomuld, der fås i tre forskellige designs, og som noget nyt kan du nu også finde to forskellige notesbøger.

For hvert solgte net går 5 kroner til de udsatte kvinders uddannelse, og for hver solgte notesbog går 3 kroner til kvinderne.

Du kan se produkterne i slideshowet herunder og læse mere om de kvinder, som får gavn af Søstrene Grenes støtte HER.

FAKTA om partnerskabet