Private fonde

PlanBørnefonden arbejder i tætte, strategiske partnerskaber med en lang række danske fonde. Innovative partnerskaber styrker og effektiviserer vores langsigtede udviklingsprogrammer og humanitære indsatser. Find eksempler på vores samarbejder herunder.

Andre fonde, der støtter PlanBørnefondens arbejde

Augustinus Fonden

Augustinus Fonden har løbende støttet PlanBørnefondens arbejde, senest i forbindelse med konflikten i Ukraine, hvor de har doneret 2 millioner kroner til vores nødhjælpsindsats i området. Fonden har tidligere doneret beløb til akutte indsatser, bl.a. efter cyklonen Idai i Mozambique i 2019, eksplosionen i Beirut i 2020 og støtte til vores globale COVID-19-indsats. Læs mere om det her.

MICA Fonden

Sammen med Danske Commodities og Kemp & Lauritzen støtter MICA Fonden vores arbejde i Benin. Deres støtte giver mulighed for at give fire erhvervsuddannelser i Benin mulighed for at oprette en ny linje, hvor unge, især kvinder, kan uddanne sig i installation og vedligeholdelse af solcelleanlæg. Samtidig får de uddannelse i iværksætteri og forretningsforståelse, så de kan blive selvstændige og selv skabe arbejdspladser for andre unge. Læs mere om projektet her.

Tuborgfondet

Tuborgfondet støtter løbende PlanBørnefondens arbejde. Senest med en donation på 4 millioner kroner til vores nødhjælpsindsats i Ukraine. De seneste to år har Tuborgfondet desuden doneret 20.000 kroner til vinderen af PlanBørnefondens Pigepris. Læs mere om det her