Peter Mygind fortæller historier hver søndag i advent

Det er endelig december, og det betyder masser julehistorier – selvfølgelig med en god slutning! Takket være vores loyale sponsorer har vi også muligheder for at fortælle masser gode historier. Derfor læser vores ambassadør, Peter Mygind, julehistorier op hver eneste søndag i advent.

 

Priya er fra Indiens hovedstad Delhi

Hør historien om Priya fra New Delhi i Indien. Hun er otte år gammel. Hver dag når Priya kommer hjem fra skole, skal hun hjælp til i hjemmet. Hun skal vaske op, gøre rent og lave mad – og har ikke tid til at lege. Det har hendes bror derimod. Fordi han er en dreng. Derudover er Priya bange for at gå ud og lege – og det er ikke uden grund. For desværre er det sket, at piger er blevet kidnappet. Men heldigvis er der kommet flere muligheder for at gøre Priyas område mere sikkert. Hør Peter Mygind fortælle Priyas historie herover.

 

Medhanit vil selv bestemme

I det afrikanske land Etiopien bor Medhanit. Hun smiler altid, er en af de bedste elever i sin skole, og hun elsker at lære nye ting. Men en dag har hendes forældre besøg af nogle ældre mennesker, som Medhanit ikke kender. Hun kan se, at de taler om noget vigtigt, men så snart de opdager, at hun træder ind ad døren, bliver der stille. Medhanit forstår hurtigt, at de taler om noget, hun ikke må høre.

 

Hvis du vil støtte piger som Priya og Medhanit, så kan du tilmelde dig som sponsor for et barn herunder. Det koster kun 6 kroner om dagen at gøre en forskel for pigerne

Lars Ranthe: ”At blive ambassadør var en no brainer”

Relaterede nyheder

Stop Corona

Støt med en skoleuniform